Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σύσκεψη για τον τελικό φούτσαλ

Σύσκεψη για τον τελικό φούτσαλ

 


Την Τετάρτη 19 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη για οργανωτικά θέματα που αφορούν τον τελικό του Κυπέλλου Futsal. Η σύσκεψη θα γίνει στα γραφεία της ΚΟΠ στην παρουσία εκπροσώπων των ομάδων της ΑΕΛ και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Ararat που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο. Οι δύο ομάδες με το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζουν φέτος και υπόσχονται θέαμα υψηλού επιπέδου στο μεγάλο ραντεβού του τελικού.

Πως έφτασαν στον τελικό
Οι δύο πρώτες φάσεις έγιναν σε μονούς αγώνες και διπλούς αγώνες είχαμε μόνο στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης. Στον πρώτο προκριματικό γύρο η ΑΕΛ απέκλεισε τον Εθνικό Λατσιών στην έδρα της με 5-2 και η ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat εκτός έδρας με 8-5 την ΑΕΚ Σωτήρας.

Στην προημιτελική φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat απέκλεισε στην έδρα της με 4-0 τον Δημητράκη Χριστοδούλου Δερύνειας και η ΑΕΛ εκτός έδρας με 7-0 την ΑΜΕΚ Καψάλου. Στην ημιτελική φάση η ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat απέκλεισε την ΑΕΚ κερδίζοντας με 2-1 στη Λευκωσία και 5-4 στον επαναληπτικό της Λάρνακας. Η ΑΕΛ πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στον τελικό. Στον πρώτο αγώνα κέρδισε στη Λάρνακα την Ανόρθωση με το επιβλητικό 11-1 και στον επαναληπτικό οι δύο ομάδες έμειναν στο ισόπαλο 4-4.