Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ξέρει τον τρόπο να την κερδίσει

Ξέρει τον τρόπο να την κερδίσει

Η Ανόρθωση θα είναι τελικά η αντίπαλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στους τελικούς του φούτσαλ. Η Κυρία της Αμμοχώστου έχασε το πρώτο ματς από το Αποέλ, κατάφερε όμως να το κερδίσει δυο συνεχόμενες φορές και πλέον μας περιμένει στην έδρα της την 1η Μαΐου για τον πρώτο τελικό. Ο δεύτερος θα διεξαχθεί στις 4 Μαΐου στο Ελευθερία και αν χρειαστεί τρίτος, θα γίνει και πάλι στην έδρα της Ανόρθωσης στις 8 Μαΐου.


Αν είναι κάτι που έγινε ξεκάθαρο από τα ημιτελικά, είναι πως το πλεονέκτημα έδρας δεν λέει και πολλά. Με εξαίρεση την ΑΕΛ, οι άλλες 3 ομάδες κατάφεραν να σπάσουν την έδρα του αντιπάλου της. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στο Κίτιον έχοντας ήδη κερδίσει φέτος την Ανόρθωση εκεί στις πρώτες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας. Ξεκάθαρα λοιπόν, οι παίκτες μας ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, ξέρουν και πόσο πολύ θέλουν το πρωτάθλημα. Πάνε λοιπόν στη Λάρνακα για το διπλό και μόνο!

Στην συνέχεια στο Ελευθερία, ελπίζουν να έχουν δίπλα τους χιλιάδες φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που θα τους σπρώξουν στη νίκη. Η αλήθεια είναι πως μπορεί η ομάδα μας να τερμάτισε τέταρτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, αλλά έχει καταφέρει να φέρει τη δυναμική με το μέρος της. Ξέρει πως αν κρίνεται ο τίτλος στο Ελευθερία, δεν θα είναι μόνη. Και θα κάνει ότι μπορεί για να βάψει τον τίτλο πράσινο.