Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Έτοιμοι για άλλη μια μάχη, με στόχο το δύο στα δύο

Έτοιμοι για άλλη μια μάχη, με στόχο το δύο στα δύο

 


Τέλεια πρεμιέρα έκανε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ, όμως πλέον φτάσαμε στη 2η αγωνιστική. Στο “πράσινο στρατόπεδο” έχουν αφήσει πίσω τους το (εντυπωσιακό) αποτέλεσμα της περασμένης βδομάδας και είναι επικεντρωμένοι στον προσεχές τους αντίπαλο. Ναι μεν το ΘΟΪ είναι χαμηλότερης δυναμικότητας από την ΑΕΛ, όμως κανείς στην φουτσαλική ομάδα του “τριφυλλιού” δεν βλέπει το αποψινό (20:00, live @ OmonoiaNews.com) παιχνίδι ως έναν επικείμενο “περίπατο”.

Διαβάστε ακόμη: «Στην ομάδα είμαστε πρώτα οικογένεια και μετά συμπαίκτες»

Απέναντι λοιπόν στους “πράσινους” βρίσκεται μια νέα ομάδα, που ξεκίνησε τη χρονιά με βαριά ήττα, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ γνωρίζουν πως εάν υποτιμήσουν τον αντίπαλο ίσως αυτό τους στοιχίσει και σε καμία περίπτωση δεν θα το πράξουν αυτό. Οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την αναμέτρηση και είναι πανέτοιμοι να κάνουν το δύο στα δύο. Στόχος να μπουν δυνατά και να δείξουν την ανωτερότητα τους μέσα στο παρκέ, παίρνοντας ακόμη μια νίκη, που αν συνδυαστεί με άλλη μια εξαιρετική εμφάνιση θα είναι ότι καλύτερο.

Εν κατακλείδι, στόχος να διατηρηθεί το απόλυτο, που θα δώσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στην φουτσαλική μας ομάδα, ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας. Πέραν αυτού, οι αθλητές του “τριφυλλιού” θέλουν ακόμη κάτι, που όμως δεν περνάει από τα χέρια τους… ή τα πόδια τους. Είναι μεγάλη επιθυμία τους να δουν τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο κλειστό στάδιο “Ελευθερία”, να νιώσουν τη στήριξη που θα τους βοηθήσει να συνεχίσουν να τα δίνουν όλα. Η είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ και εισιτήρια θα υπάρχουν στις εισόδους του σταδίου.

https://www.instagram.com/p/BZ3Lrk7g2yn/