Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα στο “αιώνιο”: Αποέλ-OMONOIA Αραράτ 6-5

Ήττα στο “αιώνιο”: Αποέλ-OMONOIA Αραράτ 6-5

Μεγάλο ντέρμπι διεξήχθη στο “Λευκόθεο” μεταξύ Αποέλ και ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ, με τον “αιώνιο” να καταφέρνει στο τελευταίο λεπτό να σκοράρει, να παίρνει τη νίκη και να κλέβει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.


Το παιχνίδι είχε πολλές εναλλαγές στο σκορ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, με το Αποέλ να παίρνει κεφάλι στο σκορ και την ΟΜΟΝΟΙΑ να γυρίζει το παιχνίδι σε 1-3. Ένα τρίλεπτο μπλακ άουτ της ομάδας μας επέτρεψε στον αντίπαλο να γυρίσει το παιχνίδι σε 4-3, ωστόσο η ΟΜΟΝΟΙΑ σκόραρε στην εκπνοή του πρώτου μέρους γράφοντας στο 4-4.

Το δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε αλλά η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν η ομάδα που έκανε το 4-5, εκμεταλλευόμενη το προσωρινό αριθμητικό της πλεονέκτημα μετά από κόκκινη του αντιπάλου. Το Αποέλ αντέδρασε, έφερε το ματς στα ίσα και στο τελευταίο λεπτό κατάφερε να σκοράρει και να φύγει με τη νίκη, τερματίζοντας παράλληλα στην πρώτη θέση με την ΟΜΟΝΟΙΑ να πέφτει στη δεύτερη.

Κρίμα για την ομάδα μας που θα μπορούσε να τερματίσει στην πρώτη θέση ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είναι καταστροφικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την ομάδα που βρίσκεται στην 7η θέση και θεωρητικά θα έχει πιο δύσκολο έργο μέχρι να φτάσει στον τελικό.

Η εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι: