Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κοιτάει τη δική της… μονομαχία και μετά τα αποτελέσματα των άλλων

Κοιτάει τη δική της… μονομαχία και μετά τα αποτελέσματα των άλλων

 


Τον προτελευταίο της αγώνα στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος θα δώσει την Πέμπτη στις 20:30 (live @OmonoiaNews) η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ, που φιλοξενεί την ΑΕΚ στο “Ελευθερία”. Στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, η ομάδα μας κυνηγάει τη νίκη έτσι ώστε να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο και χρειάζεται σοβαρότητα από τους “πράσινους”, που θα έχουν τη συμπαράσταση του 6ου παίκτη!

Διαβάστε ακόμη: «Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι και με πάθος, για να πάρουμε τη νίκη»

Η δράση στην Α’ φάση της διοργάνωσης είναι κοντά στο φινάλε, κάτι που κάνει τη σημαντικότητα του αγώνα ακόμη πιο μεγάλη. Δεν έχει περιθώριο για απώλειες η φουτσαλική μας ομάδα, αφού σε τέτοια περίπτωση ίσως πέσει από την 1η θέση. Ασφαλώς, με νίκη υπάρχει πιθανότητα να κλειδώσει την πρωτιά ή να βρεθεί πιο κοντά σε αυτήν. Λίγο νωρίτερα από το παιχνίδι του “τριφυλλιού”, θα διεξαχθεί στη Λάρνακα το ντέρμπι ανάμεσα σε Ανόρθωση και Αποέλ, με τον “αιώνιο” να είναι στο -1 από την κορυφή. Αναλόγως των αποτελεσμάτων, θα εξαρτηθεί η βαθμολογική σημασία του αιώνιου ντέρμπι της επόμενης βδομάδας, για την τελευταία αγωνιστική.

Δεν προτρέχουμε όμως, με την σκέψη όλων στο “πράσινο στρατόπεδο” να είναι στο ματς με την ομάδα της Λάρνακας. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ κοιτάνε τη δική τους… μονομαχία και ακολούθως θα σκεφτούν το αποτέλεσμα των άλλων. Θα χρειαστεί να τα δώσουν όλα οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου, έτσι ώστε να φτάσουν στους τρεις βαθμούς. Ο τεχνικός της ομάδας μας, όπως και οι παίκτες του, ελπίζουν να δουν αρκετό κόσμο στην κερκίδα, που θα βοηθήσει με το δικό του τρόπο ώστε να έρθει η νίκη!