Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κέρδισε στο ντέρμπι και θέλει άλλη μια νίκη για τον τίτλο

Κέρδισε στο ντέρμπι και θέλει άλλη μια νίκη για τον τίτλο

 


Άλλη μια νίκη, με την οποία απέδειξε πως είναι η καλύτερη ομάδα του Πρωταθλήματος Νέων στο Φούτσαλ πέτυχε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Οι “πράσινοι” κέρδισαν εκτός έδρας την Ανόρθωση, την οποία άφησαν στο -7 από την κορυφή, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Πλέον το “τριφύλλι” με νίκη την επόμενη εβδομάδα, απέναντι στη Β’ ομάδα της ΑΕΛ, θα κατακτήσει τον τίτλο.

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ άνοιξε το σκορ στο 8′ με τον Τάχα Ελ Κέββε και ένα λεπτό αργότερα ο Στέφανος Σάββα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας μας. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 12′, όμως δύο λεπτά πριν το τέλος του πρώτου μέρους ο Τάχα Ελ Κέββε βρήκε πάλι δίχτυα, δίνοντας ξανά προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας.

Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμενα στο 34′, ο Τάχα Ελ Κέββε έκανε χατ-τρικ, ενώ δύο λεπτά αργότερα σκόραρε ο Χάρης Κουλλούπα, ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-5. Ακολούθως η ομάδα της Αμμοχώστου μείωσε, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ σημείωσε άλλα δύο τέρματα, με σκόρερ τους Σάββα Πογιατζιή και Χάρη Κουλλούπα. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε λίγο πριν το φινάλε με γκολ της Ανόρθωσης.