Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ένας δικός τους άνθρωπος, έφερε το 0-2

Ένας δικός τους άνθρωπος, έφερε το 0-2


Βράζουν στην φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού ακόμα δεν μπορούν να χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο το Αποέλ έσπασε την έδρα μας και απέκτησε σοβαρό προβάδισμα για τον τίτλο. Σημαντικός παράγοντας για να έρθει το διπλό του αιωνίου, ήταν ένα πολύ σοβαρό (μεταξύ άλλων, αλλά αυτό ήταν καθοριστικό) διαιτητικό λάθος, αφού μέτρησε γκολ του Αποέλ, ενώ η μπάλα δεν πέρασε ποτέ την γραμμή.

Το συγκρίνουν μάλιστα στην ΟΜΟΝΟΙΑ με ένα δικό τους καθοριστικό γκολ που δεν μέτρησε ποτέ το 2015, κόντρα στο Αποέλ. Τότε η μπάλα είχε περάσει μισό μέτρο μέσα, αλλά οι διαιτητές “δεν είδαν”. Προχθές, η μπάλα δεν πέρασε ποτέ (όπως μπορείτε να δείτε και στο πρώτο βίντεο), αλλά ο διαιτητής αποφάσισε γκολ. Και αν σκεφτεί κανείς ότι ο συγκεκριμένος διαιτητής, δεν δίστασε στο παρελθόν να παρευρεθεί σε εκδηλώσεις του Αποέλ, τότε ο θυμός μεγαλώνει.

Στο δεύτερο βίντεο πιο κάτω, (του επίσημου Αποέλ), στο 03:54 μπορείτε να δείτε με πορτοκαλί φανέλα τον εν λόγω διαιτητή ανάμεσα στο τεχνικό επιτελείο και τη διοίκηση του αιωνίου μας, σε φαγοπότι με αφορμή την κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν χρειάζεται να γίνει οποιοδήποτε άλλο σχόλιο, αφού τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους.

Στο τελευταίο βίντεο, το “γκολ” με το οποίο το Αποέλ πήρε σοβαρό προβάδισμα τίτλου.

https://youtu.be/mD9dAuVwkCw?t=3m54s

 

Αποσύρουμε το εξής κομμάτι που είχαμε στο κείμενο πιο πάνω: “Έκπληξη προκαλεί επίσης και η ενέργεια της ομοσπονδίας να ανεβάσει στη σελίδα της τους διαιτητές για το 3ο παιχνίδι (που ήταν οι ίδιοι με το 2ο) και να τους κατεβάσει άμεσα. Μαγειρέματα πάλι;”

Ο λόγος που το κάνουμε αυτό είναι επειδή μας λέχθηκε πως οι διαιτητές δεν ορίστηκαν ακόμη για τον τρίτο τελικό και πως λογικά ήταν λάθος τους συστήματος στη σελίδα της ΚΟΠ, που εμφάνισε δύο φορές τους ρεφ της αναμέτρησης της περασμένης Πέμπτης.