Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο Κίτιον ο τελικός Κυπέλλου Φούτσαλ

Στο Κίτιον ο τελικός Κυπέλλου Φούτσαλ

 


Στο στάδιο όπου διεξήχθη και ο περσινός τελικός Κυπέλλου, δηλαδή το Κίτιον στη Λάρνακα, θα γίνει ο φετινός. Εκεί έφτασαν ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ και ΑΕΚ, με την επιλογή του γηπέδου να γίνεται έπειτα από κλήρωση, όπου μπήκαν οι έδρες των δύο φιναλίστ. Η ομάδα μας θα παίξει ουσιαστικά εκτός έδρας, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι μεγάλο μειονέκτημα έναντι του αντιπάλου, αφού το “τριφύλλι” διαθέτει καλύτερο σύνολο και παραμένει φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Η ενημέρωση από την ΚΟΠ:

Ο τελικός του Κυπέλλου Futsal μεταξύ της ΑΕΚ Λάρνακας και της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Απριλίου στο Αθλητικό Κέντρο Κίτιο στη Λάρνακα. Η επιλογή της έδρας έγινε μετά από κλήρωση μεταξύ του Αθλητικού Κέντρου Κίτιον (έδρα της ΑΕΚ) και της κλειστής αίθουσας “Τάσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία” (έδρα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ) στην παρουσία εκπροσώπων των δύο ομάδων σε σημερινή σύσκεψη που έγινε στα Γραφεία της ΚΟΠ για οργανωτικά θέματα του τελικού.

Ο τελικός θα αρχίσει στις 19:00 και θα μεταδοθεί από τη Cytavision με την στήριξη της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα καταλάβουν την κεντρική κερκίδα (ανατολική) και οι φίλαθλοι της Ομόνοιας/Αραράτ τη δυτική κερκίδα. Στις ομάδες θα δοθούν εισιτήρια για προπώληση στην τιμή των 10 ευρώ.

Η συνέντευξη τύπου του τελικού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Απριλίου στις 12:00 το μεσημέρι στα Γραφεία της ΚΟΠ.