Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Η Εθνική δίνει εμπειρίες σε τέσσερις και ξεκούραση στους υπόλοιπους

Η Εθνική δίνει εμπειρίες σε τέσσερις και ξεκούραση στους υπόλοιπους


Πέμπτη είναι σήμερα και συνήθως το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ δίνει αγώνα τέτοια ημέρα. Αυτό δεν ισχύει για σήμερα, όπως ούτε για την επόμενη βδομάδα, καθώς υπάρχει διακοπή λόγω Εθνικών. Οι διεθνείς μας θα συμμετάσχουν στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2020 και θα παλέψει για ένα εισιτήριο μαζί με Λετονία, Αγγλία και Γιβραλτάρ. Από τον όμιλο θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες.

Οι φουτσαλιστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Σέζαρ Περέιρα, Μανώλης Μανώλη, Γιάννος Ιωάννου και Τάσος Σκαμπύλης αναμένεται να ταξιδέψουν την ερχόμενη Δευτέρα στην Λετονία, ενώ η πρώτη υποχρέωση για τον θεσμό είναι στις 30 του μήνα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Όλη η προκριματική φάση θα διεξαχθεί μέσα σε τέσσερις μέρες, με την Εθνική Κύπρου να δίνει αγώνες 31 Ιανουαρίου και 2 Φεβρουαρίου απέναντι σε Αγγλία και Γιβραλτάρ αντίστοιχα. Οι «πράσινοι» αναμένεται να κερδίσουν πολλές εμπειρίες και αν τους το επιτρέψουν οι συνθήκες να διεκδικήσουν και κάτι περισσότερο από την διοργάνωση μαζί με τους συναδέλφους τους.

Από την άλλη, όσοι έμειναν πίσω, έχουν άπλετο χρόνο να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες. Βέβαια, οι προπονήσεις συνεχίζονται, ωστόσο όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις, δίνεται χρόνος για χαλάρωση.

*Η τελική κλήση θα ανακοινωθεί σήμερα.