Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Οργανωμένη Κερκίδα: «Και τώρα φούτσαλ…»

Οργανωμένη Κερκίδα: «Και τώρα φούτσαλ…»


Ανακοίνωση εξέδωσε η Οργανωμένη Κερκίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλώντας τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην προσπάθεια της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑ η οποία δίνει τους αγωνες του Τσάμπιονς Λιγκ απόψε, αύριο και την Παρασκευή.

Η ανακοίνωση:

Φίλαθλοι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ,

«Και τώρα futsal»

Ναι futsal !!! Η ώρα να τιμήσουμε αυτούς που πέρσι μας τίμησαν με την κατάκτηση Σουπερ Καπ, Κυπέλλου και Πρωταθλήματος !!! Που έδωσαν κάθε σταγόνα ιδρώτα ακόμη και το αίμα τους για να κάνουν περήφανο τον κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ και ΟΜΟΝΙΑΤΙΣΣΑ !!! Που έκαναν τον κάθε αντίπαλο να τρέμει και να μην υπολογίζουν …προϋπολογισμούς, φαβορί, …αιώνιους κλπ !!!

Τώρα είναι στους ομίλους του Τσιάμπιονς λίγκ όπου οι αγώνες φιλοξενούνται από την ομάδα μας Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή ώρα 7 στο ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!
Θα είμαστε εκεί. Όπως ήμασταν σε όλα τα ματς πέρσι κάποτε λίγοι κάποτε πολλοί. Τώρα όμως είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μας να είμαστε ΟΛΟΙ !!!

Ο κάθε ΟΜΟΝΟΙΑΤΗΣ πρέπει να έρθει στο γήπεδο για να ζήσει την μαγεία που προσφέρουν παιδιά δικά μας ΟΜΟΝΟΙΑΤΙΚΑ που μεγάλωσαν και έγιναν αθλητές για χάρη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ !!! Δεν θα πούμε περισσότερα, δεν χρειάζεται. Θα δείξουμε αν αυτά που λέμε ότι είμαστε παγκόσμιο φαινόμενο δεν είναι μόνο λόγια !!!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ !!!

Οργανωμένη Κερκίδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ