Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Παρουσιάστηκε η ποδηλατική ομάδα του “τριφυλλιού”

Παρουσιάστηκε η ποδηλατική ομάδα του “τριφυλλιού”

podilasiateam


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ψες η παρουσίαση της ομάδας Ποδηλασίας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη Διαχρονική μουσική σκηνή. Διαβάστε περισσότερα στο ενημερωτικό δελτίο του τμήματος ποδηλασίας, ενώ δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:

Την εκδήλωση άνοιξε ο Στυλοβάτης της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ, κύριος Πόλυς Πουμπουρής, παλιός αθλητής και ιδρυτής της ποδηλατικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο κύριος Πουμπουρής αφού καλωσόρισε όλους στην εκδήλωση ευχαρίστησε όλους τους αθλητές για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν και ανάδειξαν την ΟΜΟΝΟΙΑ στα πιο ψηλά σκαλοπάτια και κατάφεραν να κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ θέμα συζήτησης για την οργάνωση και την πορεία της ομάδας, για την ΟΜΟΝΟΙΑ όπως ανάφερε δεν μετρά μόνο το αποτέλεσμα αλλά και η προσπάθεια των αθλητών μας.

Ευχαρίστησε τους χορηγούς της ομάδας μας: Bi – Lab Χημείο Ρούδας, Περίπτερο Νίκης 32, Michalis Motosport ltd, SESA μεταλικες κατασκευές, Bianchi Italy, Shimano και τους άλλους ανώνυμους χορηγούς της ομάδας μας.

Από τους αθλητές μίλησε ο Μιχάλης θεοχάρους και αφού καλωσόρισε τους νεοφερμένους ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία και ανάφερε ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μένουν όσοι θέλουν και μπορούν.

Στην συνέχεια ακολούθησε απολαυστική συναυλία από τους Prospectus.

Η αγωνιστική ομάδα μας για το 2017 θα αποτελείται από: ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΙΣ Χ’ΠΑΝΑΓΗΣ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΞΑΔΑΚΤΥΛΟΣ, ΔΩΡΟΣ ΛΙΠΕΡΤΗΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ, ΑΛΕΞΗΣ ΚΕΣΤΑΣ, ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ, ΜΑΡΙΝΟΣ ΜΕΣΑΡΙΤΗΣ, SAVAS ANIBAL, SUKRU GUNSOY, ENVER SOYEL, ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΚΟΥΜΑ, ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑΓΚΟΥΛΛΑ, ΕΛΕΝΗ ΚΟΥΚΟΥΜΑ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟ ΙΑΚΩΒΟΥ, ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΥ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ, ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.