Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Συμμετείχαν στο Cyprus Sunshine Cup οι “πράσινοι” ποδηλάτες

Συμμετείχαν στο Cyprus Sunshine Cup οι “πράσινοι” ποδηλάτες

 


Οι “πράσινοι” ποδηλάτες συμμετείχαν στο Cyprus Sunshine Cup. Διαβάστε πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο από το τμήμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Στον διεθνή αγώνα Cyprus Sunshine Cup αγωνίστηκε η ομάδα μας σήμερα στον Λυθροδόντα ο οποίος αποτελούσε τον δεύτερο αγώνα Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Αναλυτικά οι αθλητές μας που ξεχώρισαν:

  • 2η θέση είχαμε για τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στην κατηγορία Παίδων με τον Κωνσταντίνο σιγά σιγά να ανεβάζει τα επίπεδα ετοιμότητας του και από αγώνα σε αγώνα να βελτιώνει τις επιδόσεις του.
  • 2η Θέση για τον Ανδρέα Εξαδάκτυλο στην κατηγορία Μαστερ 2 που ξεκίνησε την χρονιά με πολλές υποσχέσεις για την συνεχεία.
  • 4η Θέση για την Δήμητρα Κουκουμά στην κατηγορία των Νεανίδων που για ακόμα μια εβδομάδα ταλαιπωρήθηκε από τον τραυματισμό που είχε πριν μερικές εβδομάδες σε τροχαίο εν ώρα προπόνησης.
  • 4η θέση για την Ελένη Κουκουμά στην κατηγορία Κορασίδων, σε μια νεα κατηγορία για πρώτη της χρονιά αθλήτρια όμως με αρκετές δυνατότητες για ακόμη πιο καλά αποτελέσματα.
  • Στην κατηγορία Αντρών ο Μάρκος Χριστοδουλίδης συνεχίζει και για το αυριανό τελικό Stage του διεθνή αγώνα . Σήμερα ανέβασε την απόδοση του πετυχαίνονται καλύτερο ατομικό χρόνο κάτι που δείχνει ότι μέσα από τους επίσημους αγώνες σιγά σιγά θα επανέλθει στα επίπεδα που πρέπει μετά από την μακρά απουσία του.
  • Στους έφηβους ο Ειρηναίος Δημητριάδης φάνηκε άτυχος κατά την χθεσινή μέρα αφού έμεινε από λάστιχο και εγκατέλειψε την προσπάθεια του.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την μεγάλη τους προσπάθεια δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό στην σημερινή απαιτητική διαδρομή των 24 χιλιομέτρων ορεινής ποδηλασίας και ιδιαίτερα στους μικρούς μας Κυριάκο Κώνσταντίνου, Αντρέα Χριστοδούλου και Παναγιώτη Γεωργίου που αγωνίστηκαν και τερμάτισαν σήμερα για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα.

Συνεχίζουμε δουλεύοντας σοβαρά για να υλοποιήσουμε τους στόχους μας είτε ατομικούς είτε ομαδικούς με περηφάνια όπως αρμόζει στην φανέλα της ομάδας μας.

Προσπαθώντας για το αδύνατο, κατορθώνουμε το καλύτερο δυνατό.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Για εγγραφές και πληροφορίες στα τηλέφωνα: 97609701 – 99671512.

Εγγραφή: 20 ευρώ & δώρο την ποδηλατική φανέλα της ομάδας.
Δίδακτρα: 35 ευρώ τον μήνα με προπονήσεις στο πάρκο Αθαλάσσας.

ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΙΩΝΙΑ