Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Εκπληκτικό αγωνιστικό διήμερο για την ποδηλατική ομάδα

Εκπληκτικό αγωνιστικό διήμερο για την ποδηλατική ομάδα


Το ενημερωτικό δελτίο της ποδηλατικής ομάδας:

Εκπληκτικό αγωνιστικό διήμερο για την ομάδα μας με τους αγώνες Ανάβαση Σταυροβουνιου και ατομική χρονομέτρηση στην Ποταμιά.

Μάγκας ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στους Παίδες το Σάββατο στην Ανάβαση Σταυροβουνίου που παρόλο που αναγκάστηκε να σταματήσει 3 φορές με πρόβλημα στην αλισίβα κέρδισε τον αγώνα με διαφορά κάνοντας χρόνο 16.15. Στον ίδιο αγώνα στους Μάστερ 2 είχαμε το 1-2 με τον Μιχάλη θεοχάρους και Στράτο Ευστρατίου να κυριαρχούν στην κατηγορία τους.

Στις Νεανίδες η Δήμητρα Κουκουμά έκανε αυτό που ξέρει να κάνει κερδίζοντας την 1η θέση εύκολα και σιγά σιγά ανεβαίνει μετά την ταλαιπωρία της με τον τραυματισμό στον αυχένα από τροχαίο.
Στις κορασίδες η Ελένη Κουκουμά βρέθηκε στην 2η θέση και σιγά σιγά ανεβαίνει και βλέπει πιο ψηλά.

Στους CFA οι πρωτοεμφανιζόμενοι Νικος Νικολάου στην κατηγορία 31-40 και Μάριος Λεονίδου στην κατηγορία 41-45 κατέλαβαν τις πρώτες θέσεις.

Εξαιρετική η προσπάθεια του Εφήβου μας Ειρηναίου Δημητριάδη με την 4η θέση όμως με αρκετά βελτιωμένη εμφάνιση κάτι που επιβεβαιώνει την άνοδο του αγώνα με αγώνα.

Στην Ποταμιά την Κυριακή είχαμε εκπληκτική εμφάνιση από τους Μάστερ 2 με ολοπράσινο το βάθρο με τον Στράτο Ευστρατίου να κερδίζει τον αγώνα με εκπληκτική εμφάνιση αυτή την φορά τον Αλέξη Κέστα στην 2η θέση και με τον Μιχάλη Θεοχάρους στην 3η θέση.

Εξαιρετική εμφάνιση από την Δήμητρα Κουκουμά για ακόμα μια φορά με την 1η θέση στις Νεανίδες.

Στους Παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης στην 2η θέση χάνοντας την πρώτη για 1 δευτερόλεπτο.

Η Ελένη Κουκουμά στις Κορασίδες στην 3η θέση.

Εξαιρετική η παρουσία Του Παίδα Χριστόδουλου Νικηφόρου με την 4η θέση που σιγά σιγά βρίσκει τον εαυτό του μετά την αποχή λόγο τραυματισμού.

Οι αθλητές μας μας έκαναν ακόμα μια φορά περήφανους πρασινίζοντας τα βάθρα σε αρκετές κατηγορίες αλλά και με την προσπάθεια και το πάθος τους.

Μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για ην προσπάθεια τους, μπράβο για την ψυχή που καταθέτουν σε κάθε αγώνα.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 97609701/99671512
ΟΜΟΝΟΙΑ ΠΑΝΤΟΥ!!!