Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Νέες επιτυχίες για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ

Νέες επιτυχίες για την ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ


Επιτυχίες κατέγραψε η ποδηλατική ΟΜΟΝΟΙΑ την εβδομάδα που πέρασε. Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο του τμήματος:

Εξαιρετική η απόδοση της ομάδας μας στον σημερινό αγώνα Πρωταθλήματος αντοχής ποδηλασίας δρόμου με τις κατηγορίες Παίδων και Μάστερ 2 να έχουμε ολοπράσινα βάθρα.

Εντυπωσιακή η εμφάνιση των αθλητών μας στους Παίδες που κέρδισαν με μεγάλη διαφορά τον αγώνα κάνοντας το 1,2,3.

Η Δήμητρα Κουκουμά άρχισε την συλλογή φανέλων πρωταθλητών βάζοντας στην συλλογή της τις δύο πρώτες κάνοντας αυτό που ξέρει καλά , να κερδίζει αγώνες και να βελτιώνετε μέρα με την ημέρα χτίζοντας για το μέλλον.

Ο Κωνσταντίνος Παυλίδης το έδειχνε από τους προηγούμενους αγώνες κάνοντας εξαιρετικούς αγώνες ότι το μέλλον του ανήκει και κυριάρχησε σήμερα στην κατηγορία Παίδων με άψογη εμφάνιση και άψογη συνεργασία με τους συναθλητές του στην ομάδα ιδιαίτερα τον Χριστόδουλο Νικηφόρου.

Ο Χριστόδουλος Νικηφόρου που προερχόταν από αποχή λόγο τραυματισμού ,έχασε τον αγώνα του χρονομέτρου λόγο εξετάσεων σήμερα έκανε εξαιρετική εμφάνιση συνεργαζόμενος άψογα με τον Παυλίδη έμεινε όμως από δυνάμεις στον τελευταίο γύρο του αγώνα και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την 1η θέση τερματίζοντας στην 2η θέση.

Ο Αντρέας Κωνσταντίνου, ο μικρός της παρέας έκανε την έκπληξη ανεβαίνοντας στο βάθρο στην 3η θέση με μια εξαιρετική προσπάθεια κερδίζοντας με διαφορά την μάχη του 2ου Γκρουπ.

Στους Μάστερ 2 ο Στράτος Ευστρατίου έχοντας περισσότερες δυνάμεις από τους υπόλοιπους στο τελικό σπριντ κέρδισε την 1η θέση με τον Μιχάλη Θεοχάρους να τον ακολουθεί στην 2η θέση και τον Αλέξη Κέστα στην 2η θέση.

Στις Κορασίδες η Ελένη Κουκουμά κάνοντας καλό αγώνα κατέλαβε την 3η θέση στην πρώτη της χρονιά στην κατηγορία, και ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα που μπορεί να το κάνει με την σοβαρή δουλειά που κάνει.

Εξαιρετική η παρουσία και των υπόλοιπων αθλητών μας αναμένουμε όμως τα επίσημα αποτελέσματα για τις τελικές κατατάξεις τους. Συνολικά η ομάδα μας κατέκτησε 6 Πρωταθλήματα, ένα μεγάλο μπράβο στους αθλητές, προπονητές, τεχνική υποστήριξη και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς της ομάδας μας.

Αναλυτικά:

Πρωτάθλημα Αντοχής Δρόμου:

  • Πρωταθλήτρια στις Νεανίδες η Δήμητρα Κουκουμά .
  • Πρωταθλητής στους Παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης δευτεραθλητής ο Χριστόδουλος Νικηφόρου, Τριταθλητής ο Αντρέας Κωνσταντίνου.
  • Πρωταθλητής στους Μάστερ 2 ο Στράτος Ευστρατίου, δευτεραθλητής ο Μιχάλης Θεοχάρους και Τριταθλητής ο Αλέξης Κέστας.
  • Τριταθλήτρια στις Κορασίδες η Ελένη Κουκουμά.

Πρωτάθλημα Ατομικής Χρονομέτρησης Δρόμου:

  • Πρωταθλήτρια στις Νεανίδες η Δήμητρα Κουκουμά.
  • Πρωταθλητής στους Παίδες ο Κωνσταντίνος Παυλίδης.
  • Πρωταθλητής στους Μάστερ 2 ο Στράτος Ευστρατίου και Τριταθλητής ο Αλέξης Κέστας.
  • Τριταθλήτρια στις Κορασίδες η Ελένη Κουκουμά.

Αιώνια ΟΜΟΝΟΙΑ