Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον 5ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον 5ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας


Με τον 5ο αγώνα κυπέλλου ποδηλασίας δρόμου συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις σήμερα η ομάδα μας.

Στην κατηγορία εφήβων στην Κορυφή του βάθρου επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Παυλίδης μετά από εξαιρετική εμφάνιση δείχνοντας ότι ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τους προηγούμενους μήνες.

Ο Κωνσταντίνος αποσπάστηκε από τους υπόλοιπους αθλητές της κατηγορίας έφηβων και κατάφερε να ακολουθήσει το γκρουπ των Ανδρών για το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα τερματίζοντας μάλιστα με μόλις 30 δευτερόλεπτα πίσω από τους πρώτους 3 άντρες.

1η θέση και στους Μάστερ 2 με τον Μιχάλη Θεοχάρους που κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση οδήγησε τη κούρσα σε όλο τον αγώνα κέρδισε ευκολία την κατηγορία του.

2η θέση στους παίδες με τον Αντρέα Κωνσταντίνου, ο Αντρέας αποσπάστηκε μαζί με τον νικητή του αγώνα από νωρίς και κέρδισαν εύκολα την κατηγορία τους.

3η θέση για την Ελένη Κουκουμά στις κορασίδες σε μια κούρσα που ήταν αγώνα που θύμιζε αγώνα χρονομέτρου αφού μόλις 7 χιλιόμετρα διάνυσαν οι αθλήτριες.

Μπράβο σε όλους τους αθλητές μας για την προσπάθεια τους, η Μαγεία συνεχίζεται…

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΗΛΙΚΙΕΣ 6-14

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΕΓΓΡΑΦΕΣ : 99671512

3 προπονήσεις την εβδομάδα (Τρίτη, Τετάρτη, Σάββατο) στο πάρκο Αθαλάσσας. Εγκεκριμένοι προπονητές από την διεθνή ομοσπονδία ποδηλασίας UCI.

Η ποδηλασία: -Είναι η πιο συγκροτημένη μορφή άσκησης για τα παιδιά. -Ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετώπισης της παιδικής παχυσαρκίας . -Αυξάνει την αντοχή των παιδιών. -Ενισχύει πραγματικά ολόκληρο το σώμα και χτίζει τους μυς σταδιακά