Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Θέλει να τριτώσει το καλό

Θέλει να τριτώσει το καλό

 


Τον τρίτο της αγώνα για το Παγκύπριο Πρωτάθλημα πετόσφαιρας δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας θα δώσει στο Στάδιο Ελευθερία (20:00 live omonoianews.com & Alfasports WebTV) το παιχνίδι που αναβλήθηκε για τη 2η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ Καραβά. Πρέπει λοιπόν να αποδείξει πως δεν έχει κανένα πρόβλημα στη μετάβαση από τα παιχνίδια στην Ευρώπη, σε αυτά των εγχώριων διοργανώσεων, όσο διαφορετική κι αν είναι η δομή και ο χαρακτήρας τους.

Η αντίπαλος μας μετράει δύο ήττες στα παιχνίδια που έδωσε μέχρι τώρα. Έχασε εύκολα εκτός έδρας από το Αποέλ με 3-0 και παρότι δυσκόλεψε περισσότερο τον Παφιακό στην έδρα της, έχασε με το ίδιο σκορ. Σύγκριση της ποιότητας και των δυνατοτήτων με την δική μας ομάδα δεν τίθεται, η διαφορά είναι αισθητή. Κανένα παιχνίδι όμως δεν κερδίζεται στα χαρτιά, οπότε η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητα της εντός των τεσσάρων γραμμών του παρκέ.

Πρέπει επίσης να διαχειριστεί τις δυνάμεις της αφού είναι το πρώτο από τα δύο παιχνίδια που θα δώσει αυτή την βδομάδα. Την Παρασκευή αντιμετωπίζει τον Παφιακό, οπότε πρέπει να βρει τον τρόπο να κερδίσει απόψε και να παρουσιαστεί φρέσκια στο τέλος της εβδομάδας. Πρώτα από όλα η νίκη απόψε βέβαια.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω ποινής από την περσινή χρονιά.