Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ Για άλλη μια νίκη τριών βαθμών

Για άλλη μια νίκη τριών βαθμών

 


Ντέρμπι σήμερα για την πετοσφαιρική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία στις 20:00, τον Παφιακό (live omonoianews.com) και θέλει να πάρει ακόμη μια νίκη τριών βαθμών. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές το πέτυχε χωρίς πολλά πολλά, σήμερα όμως ξέρει πως ο αγώνας είναι σαφώς πιο δύσκολος. Ο Παφιακός ήταν ο κύριος ανταγωνιστής της ομάδας μας πέρσι, μας ζόρισε αρκετά και στο Σούπερ Καπ και οπωσδήποτε δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να υποτιμηθεί.

Ούτε η ήττα του από το Αποέλ σημαίνει κάτι, αφού ο Παφιακός έπαιζε με δύο ξένους, ενώ κόντρα σε εμάς έρχεται ενισχυμένος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι σίγουρα το μεγάλο φαβορί και η ίδια θα κρίνει την όψη που θα έχει ο αγώνας, αλλά οφείλει να παρουσιαστεί σοβαρή και συγκεντρωμένη στο στόχο. Η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη, όπως δεδομένο θα είναι και το χαστούκι αν δεν προσεγγίσουμε το ματς με τη δέουσα προσοχή. Η ομάδα μας εκτός από ποιοτική είναι και έμπειρη, έχει βρεθεί πολλές φορές σε αυτή τη θέση και ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να πάρει άλλο ένα ροζ φύλλο αγώνα.

Στο πλευρό τους οι παίκτες μας ελπίζουν πως θα έχουν τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο ΛΑΟΣ δίνει το παρόν του κυρίως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, για να εξασφαλιστούν όμως εκείνα απαιτείται κάθε χρόνο να κατακτούμε το πρωτάθλημα. Στήριξη λοιπόν και στην Ευρώπη στήριξη και στις εγχώριες διοργανώσεις.