Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ Χριστοφόρου: “Οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για τη...

Χριστοφόρου: “Οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για τη νίκη”

img_0205


Για το παιχνίδι απόψε αλλά και για τους στόχους της πετοσφαιρικής μας ομάδας, μίλησε στο omonoianews.com ο έφορος της τμήματος, κος Χριστόφορος Χριστοφόρου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει στις 8.00μ.μ. τον Παφιακό στην Πάφο και το παιχνίδι χαρακτηρίζεται σημαντικό, ειδικά για τον ψυχολογικό τομέα της ομάδας μας.

“Ο αγώνας σήμερα είναι πολύ σημαντικός, όσον αφορά την βαθμολογική συνέχεια, ιδιαίτερα στον ψυχολογικό τομέα. Στη τμήμα υπάρχει ένα καλό κλίμα αυτή τη στιγμή και αυτό οφείλεται στους ίδιους τους πετοσφαιριστές και τους συνεργάτες που τρέχουν καθημερινά για να είναι κοντά στην ομάδα. Έχω επιλέξει σωστούς ανθρώπους οι οποίοι ήταν πρώην πετοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και αυτό τον τρόπο διασφαλίσαμε ότι θα είναι πιο ουσιαστική η συμμετοχή τους. Το πιο σημαντικό είναι να μπορέσουμε να ξαναφέρουμε την πίστη και την ελπίδα σε αυτό το αγαπημένο τμήμα του σωματείου μας”.

Για την προσπάθεια που γίνεται φέτος:

“Είναι ιδιαίτερα δύσκολα τα πράγματα φέτος λόγω της οικονομικής κρίσης αλλά και των σοβαρών προβλημάτων που περνά το σωματείο μας. Θα χρειαστεί αρκετός χρόνος για να οργανώσουμε σωστά και τα δύο τμήματα, όμως αν αναλογιστεί κανείς ότι πριν ένα μήνα δεν υπήρχε καν ελπίδα, τότε είμαι πολύ ευχαριστημένος με την κατάσταση που έχουμε σήμερα. Οι στόχοι είναι σίγουρα πρώτα απ` όλα να παραμείνουν τα τμήματα σε ζωή και μετά να τα οδηγήσουμε σε πρωταγωνιστική πορεία”.

Απόψε η ομάδα θα έχει στο πλευρό της και τους Παφίτες φιλάθλους της:

“Είμαι αισιόδοξος για σήμερα και πιστεύω ότι οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για τη νίκη. Οι στόχοι σίγουρα είναι πρωταγωνιστικοί και θα επιδιώξουμε φέτος να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Καλούμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας και ευχαριστώ το ΣΥΦΙ Πάφου για την πρόθεση του να είναι δίπλα στην ομάδα απόψε”.