Home SPORTS NEWS O πρόεδρος της Μαρσέιγ “πέταξε” από το πούλμαν τον Λούκας Σίλβα

O πρόεδρος της Μαρσέιγ “πέταξε” από το πούλμαν τον Λούκας Σίλβα

silva_labrune


Ο Λούκας Σίλβα αποκτήθηκε με “τυμπανοκρουσίες” από τη Μαρσέιγ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν κατάφερε να αποδώσει τα αναμενόμενα, με αποτέλεσμα οι διοικούντες τη γαλλική ομάδα να αναζητήσουν τρόπο να απαλλαχθούν από την παρουσία του.

Η… λύση βρέθηκε μέσω της Άντερλεχτ, η οποία ενδιαφέρθηκε ζεστά για την απόκτησή του. Οι Μασσαλοί ήρθαν σε συμφωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία και ανήκει ο ποδοσφαιριστής και το μόνο που απέμενε ήταν η συγκατάθεση του Βραζιλιάνου άσου, η οποία όμως δεν ήρθε ποτέ.

Ο 22χρονος μέσος αρνήθηκε να αφήσει το “Βελοντρόμ” για χάρη της βελγικής ομάδας, κάτι που προκάλεσε την έκρηξη του προέδρου της γαλλικής ομάδας, Βινσέν Λαμπρίν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας “Equipe”, ο Λαμπρίν βρήκε τρόπο να πάρει ρεβάνς για το “κάζο”. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως κατά την μετακίνηση της ομάδας στο Μονπελιέ για το παιχνίδι με την ομώνυμη ομάδα, ο Λαμπρίν ανάγκασε μπροστά τον Σίλβα να κατέβει από το πούλμαν της αποστολής μπροστά στα μάτια των ξαφνιασμένων συμπαικτών του.

Πηγή: Contra.gr