Home ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ; ΠΡΑΣΙΝΑ ΘΕΜΑΤΑ Ευχαριστίες σε παίκτες και αιμοδότες

Ευχαριστίες σε παίκτες και αιμοδότες

 


Παρουσία παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αιμοδοσία που διοργάνωσαν οι οργανωμένοι της Λακατάμιας στο φαν κλαμπ τους. Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινοβραδινή ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ του συνδέσμου μας αφού είχαμε περισσότερους αιμοδότες από πέρυσι, Στόχος μας από τώρα ότι του χρόνου θα έχουμε περισσότερους αιμοδότες.

Το fan club 9 lakatamias ευχαριστεί όλους τους αιμοδότες που έδωσαν το παρόν τους και έκαναν το καθήκον τούς, επίσης ευχαριστούμε τις οικογένειες των Πανίκου Χαραλάμπους και Μάριου Πολυδώρου για την συνεργασία που είχαμε για να ολοκληρωθεί με επιτυχία η αιμοδοσία.

Επίσης το παρών τους έδωσαν και τους ευχαριστούμε θερμά οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Piet Velthuizen, Jarchinio Antonia και Αλέξανδρος Αντωνίου, ο μεγάλος Markos Rainer Rauffmann, από το Δ.Σ ο φίλος Αντώνης Τσικουρής, εκπρόσωποι από το τμήμα πετόσφαιρας, φούτσαλ και την γυναικεία ομάδα, τελευταίο αφήσαμε ένα άνθρωπο που παλεύει καθημερινά για να είναι ανοικτό το τμήμα της καλαθόσφαιρας, ένα άνθρωπο που αγαπά πραγματικά το άθλημα τον προπονητή της ομάδας μας τον φίλο Κυριάκο Αδάμου. Κυριάκο κράτα το τμήμα ζωντανό και φέτος θα επιστρέψουμε εκεί που μας αξίζει στην 1η κατηγορία.

ΥΓ Εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα της ομάδας μας θα πωλούνται σήμερα στο σύνδεσμο απο της 4 μεχρι της 12.
ΥΓ 1 Όλοι στο αποψινο pre- game του συνδέσμου
ΥΓ 2 Αύριο η πορεία αναχωρεί στις 16:45
Όλοι με πράσινα»!