Home TOP NEWS Θέλει να εκμεταλλευτεί τους φορμαρισμένους

Θέλει να εκμεταλλευτεί τους φορμαρισμένους

Φαίνεται να έχει αποφασίσει ο Τζον Κάρβερ. Ο Άγγλος τεχνικός επαναφέρει αύριο το σύστημα το οποίο δούλεψε περισσότερο το καλοκαίρι στην προετοιμασία, το 4-4-2. Στα προηγούμενα ματς του πρωταθλήματος είτε λόγω ανάγκης, είτε λόγω επιλογής, ο Κάρβερ έπαιζε 4-2-3-1, το οποίο σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις άλλαξε. Την Κυριακή στη Λεμεσό, Σέρινταν και Ντάρμπισαϊαρ θα συνυπάρξουν στην επίθεση, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτεί η ΟΜΟΝΟΙΑ στο έπακρο τους δυο πιο φορμαρισμένους της παίκτες.


Αυτή βέβαια είναι μόνο η μια παράμετρος, η δεύτερη λέει πως για να αποφασίσει σε εκτός έδρας ματς ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να θυσιάσει ένα μέσο για να ξεκινήσει με δυο μπροστά, νιώθει την αυτοπεποίθηση πως έχει τις δυνατότητες να πάει να κτυπήσει το παιχνίδι. Για να συμβεί κάτι τέτοιο φυσικά, επιβάλλεται όσοι θα αποτελούν τη μεσαία γραμμή να δουλέψουν διπλά, έτσι ώστε να αποφευχθούν τα κενά που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενα παιχνίδια. Το κέντρο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα έχει πολλή δουλειά να κάνει και αναμένεται πως σε αυτό το νευραλγικό χώρο θα κριθούν πολλά.

Ευχή όλων μας με το αλλαγμένο σύστημα, να έρθει και η αλλαγή στην εικόνα της ομάδας. Απαιτήσεις από το ντέρμπι, όπως και κίνητρα, έχει φυσικά και ο Απόλλωνας και αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη. Η ομάδα που θέλει περισσότερο το ματς θα το πάρει και ελπίζουμε όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να παίξουν στο επίπεδο που εμφανίζονται τον τελευταίο καιρό οι δυο επιθετικοί μας.