Home TOP NEWS Πάμπος: «Χρειάζεται πιο μεγάλη προσπάθεια»

Πάμπος: «Χρειάζεται πιο μεγάλη προσπάθεια»


Έπαιξε μπάλα η ομάδα του και παρά την ήττα ο Πάμπος είπε πως είναι η εμπειρία που μέτρησε και ήρθε αυτό το αποτέλεσμα και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Πάμπος: «Συμφωνώ ότι στα πρώτα 30 λεπτά ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι, δούλεψε η τακτική και των δυο ομάδων. Είμαστε η ομάδα που είχε τις ευκαιρίες και σε αυτό το 30λεπτο. Στη συνέχεια αυτό που είπε ο κ. Δώνης είναι σωστό. Εμείς οι ίδιοι από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε με τέτοια απόδοση, φαίνεται πως χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια. Πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά ακόμα περισσότερο. Στο β μέρος υπήρχε μόνο μια ομάδα, αλλά έχασε. Μίλησε η εμπειρία του Αποέλ σε κάποιες στιγμές του ματς, σκόραραν σε όλες τις ευκαιρίες τους. Είχαμε μπάλα, είχαμε φάσεις, πολλές τελικές, ο Πέρεθ έπιασε πολλά σουτ αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Με χαροποίησε η ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι θέλω να τη βλέπω και το να χάνεις από το Αποέλ και να σε χειροκροτά ο κόσμος, λέει πολλά. Το αποέλ είναι πιο έμπειρη ομάδα, αλλά συνεχίζουμε. Με τέτοιες εμφανίσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ μόνο μπροστά θα πάει. Καλή συνέχεια στο Αποέλ και ευχαριστώ τον κόσμο μας που ήταν κοντά μας».

Δώνης: «Είναι σημαντικό όταν παίζεις μέτρια σε ένα ντέρμπι να καταφέρνεις να παίρνεις το τρίποντο. Θα έλεγα ότι η εικόνα τα πρώτα 30 λεπτά ήταν ισορροπημένη χωρίς απειλές με συνέπεια να περάσει έτσι το ημίχρονο.Στο δεύτερο μέρος η ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν καλύτερη, σαφώς πιο απειλητική, αλλά σε κρίσιμες στιγμές η ποιότητα και η ικανότητα μας μας έβαλε με 2 γκολ μπροστά. Αυτό ήταν και το κλειδί για τη νίκη. Με αυτό που βλέπω από τη προπόνηση, μεγαλύτερος μας αντίπαλος είναι ο εαυτός μας. Είμαστε εδώ και χρόνια η καλύτερη ομάδα στη Κύπρο, αλλά θα πρέπει οι παίκτες μου να σταματήσουν να έχουν τόση διαφορά από προπόνηση στο ματς. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ».