Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Αυτά τα στοιχεία έλειπαν στα Ιεροσόλυμα

Λίμπερο: Αυτά τα στοιχεία έλειπαν στα Ιεροσόλυμα

beitar-omonoia-israel-Margasa (19)


Γράφει ο Λίμπερο

Είναι πολύ δύσκολο να ασχοληθεί κανείς με οτιδήποτε άλλο πέραν της Μπεϊτάρ αυτή τη στιγμή. Τα θετικά ενδεχόμενης πρόκρισης είναι πολλά και σημαντικά, όπως ασφαλώς και τα αρνητικά σε περίπτωση αποκλεισμού, γι’ αυτό η προσοχή μας πρέπει να επικεντρωθεί στον επαναληπτικό του ΓΣΠ. Στα στοιχεία που έλειπαν από την ομάδα στα Ιεροσόλυμα και έφεραν την ήττα.

Συγκέντρωση στα μετόπισθεν
Όπως έγραψα και χθες, το Α και το Ω στο παιχνίδι της Πέμπτης είναι η άμυνα. Σε περίπτωση που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν δεχτεί τέρμα, οι πιθανότητες πρόκρισης θα είναι με το μέρος της. Και για να γίνει πράξη το πιο πάνω, απαιτείται συγκέντρωση στα μετόπισθεν, ψυχραιμία και σίγουρες μεταβιβάσεις.

Καθαρό μυαλό
Κάτι άλλο που έλειπε από το παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα Ιεροσόλυμα ήταν το καθαρό μυαλό. Τις στιγμές που η ομάδα μας βγήκε μπροστά και πίεσε τον αντίπαλο, της έλειπε η τελική πάσα ή το τελείωμα που θα φέρει το γκολ. Με καθαρό μυαλό στο ΓΣΠ μπορούν να αξιοποιηθούν οι προϋποθέσεις και να φέρουν τα πολυπόθητα τέρματα.

Φαντασία και δημιουργικότητα
Σε κάποιες στιγμές στο Ισραήλ, λίγο το γεγονός πως κτίζεται νέα ομάδα, λίγο η κούραση, λίγο η εφαρμογή μιας νέας τακτικής έκαναν την ομάδα προβλέψιμη και αντιμετωπίσιμη. Αυτό πρέπει να αλλάξει στο ΓΣΠ και ο προπονητής μας οφείλει να το γνωρίζει. Τα κόρνερ και τα κτυπήματα φάουλ πρέπει να γίνουν πιο επικίνδυνα και απρόβλεπτα, όσο και η επιθετική ανάπτυξη της ομάδας από τον άξονα αλλά και τα φτερά.

Βοήθειες από τον πάγκο
Το σημείο που σχολιάστηκε ιδιαίτερα στο εκτός έδρας παιχνίδι είναι η βοήθεια που δεν ήρθε από τον πάγκο και που αναμένεται να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια ανατροπής. Με τις αυξημένες επιλογές που θα έχει στην διάθεση του ο κ. Κάρβερ και την βελτίωση του βαθμού ετοιμότητας κάποιων ποδοσφαιριστών, το κεφάλαιο «αλλαγές» είναι έξτρα όπλο στην μάχη της πρόκρισης.

ΥΓ: Χρόνια πολλά αρχηγέ Ρενάτο, γνωρίζεις τι ρόλο έχεις αυτή τη βδομάδα.