Home ΛΙΜΠΕΡΟ Λίμπερο: Θα φανεί στο χειροκρότημα

Λίμπερο: Θα φανεί στο χειροκρότημα

omonoia-jagiellonia-kazamias (41)


Γράφει ο Λίμπερο
Μας έδωσαν ένα ακόμη λόγο για την νίκη οι Αρμένιοι αν και τα κίνητρα ήταν ήδη αρκετά.

Το πιστεύουν οι Αρμένιοι – Ένα έξτρα κίνητρο
Οι Αρμένιοι έρχονται στην Λευκωσία με θετική διάθεση και ελπίδα για ανατροπή του αποτελέσματος. Στην θέση τους βρεθήκαμε και εμείς στο παρελθόν όπου πολλές φορές νιώσαμε πως υπερτιμήσαμε αντιπάλους και μας στοίχησε. Ελπίζουν σε ένα καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά τους και θα προσπαθήσουν να πετύχουν ένα γκολ για να μπουν στην διεκδίκηση της πρόκρισης. Ας μην τους υποτιμήσουμε.

Το παιχνίδι δεν έχει κριθεί και πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί και πειθαρχημένοι για να κλειδώσουμε την συμμετοχή μας στον επόμενο γύρο.  Οι Αρμένιοι, μας έδωσαν ένα ακόμη καλό λόγο για να πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι και ανεβάζοντας τους δικούς μας ρυθμούς να πετύχουμε το ζητούμενο.

Με αρκετό κόσμο η υποδοχή
Το θετικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και το γεγονός πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της φέτος, θα φέρουν αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ. Είναι μια καλή ευκαιρία για καλοκαιριάτικη σύναξη του πράσινου λαού και υποδοχή της ομάδας.

Η σεζόν είναι μεγάλη και οι στόχοι επίσης για αυτό πρώτοι πρέπει να δηλώσουμε εμείς το παρών μας και να μεταβιβάσουμε στους ποδοσφαιριστές την στήριξη αλλά και τις υψηλές μας απαιτήσεις. Δεν επιτρέπεται να εφυσηχαστεί κανείς φέτος, θέλουμε μέσα στο γήπεδο να βλέπουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ πανέτοιμη, μαχητική και νικήτρια.

Ζητάει 2η νίκη ο κόσμος
Το παιχνίδι της Πέμπτης είναι κοντά. Όλοι νιώθουμε βέβαιοι για την πρόκριση όμως θέλουμε  από την ομάδα μια καλή εμφάνιση και νίκη. Η δίψα του κόσμου για τη νέα χρονιά είναι μεγάλη και όλο αυτό αναμένω να φανεί στην παρουσία του κόσμου στο γήπεδο. Η επιθυμητή δυναμική της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κτίζεται με νίκες, εκεί που επιβάλλεται να επενδύσουμε ξανά, στην χαμένη μας ταυτότητα και την νοοτροπία νικητή.

Σε αναμονή λοιπόν για τα εντός έδρας αποκαλυπτήρια, τα ποσοστά επιτυχίας θα φανούν… στο χειροκρότημα.