Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ “Που μπορώ να βρω δύο υφιστάμενα μέλη για υπογραφές;”

“Που μπορώ να βρω δύο υφιστάμενα μέλη για υπογραφές;”

 


Σχετικά με την εκστρατεία που ξεκίνησε επίσημα από χθες, αρκετοί φίλοι της σελίδας μας αναρωτιούνται που μπορούν να βρουν δύο υφιστάμενα μέλη για να υπογράψουν την αίτηση τους. Εμείς χωρίζουμε αυτή την ευθύνη σε τρία μέρη.

Διοίκηση, Οργανωμένοι, Υφιστάμενα Μέλη

-Καταρχήν η επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να είναι διαθέσιμη στον κόσμο να υπογράφει νέες αιτήσεις. Άλλωστε η ίδια έχει εξαγγείλει αυτή την εκστρατεία και πρέπει να την «σπρώξει» με κάθε τρόπο. Ίσως ακόμη και με ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα εντός έδρας παιχνίδια.

-Η ΘΥΡΑ 9 έχει εκφράσει επίσημα και ανεπίσημα μέσω στελεχών της πως είναι πρόθυμη να βοηθήσει κάθε ενδιαφερόμενο για τις υπογραφές που απαιτούνται κατά την συμπλήρωση της αίτησης.

-Τα υφιστάμενα μέλη οφείλουν και αυτά να κινητοποιηθούν και να φέρουν κοντά Ομονοιάτες και Ομονοιάτισσες που ενδιαφέρονται να εγγραφούν ως μέλη του Σωματείου. Να τους ενημερώσουν αλλά και να τους υπογράψουν τις αιτήσεις.

Από τη στιγμή που οι υπογραφές σε αιτούμενους θα μπαίνουν από υφιστάμενα μέλη του Σωματείου, η εγγραφή τους πρέπει να εγκρίνεται με συνοπτικές διαδικασίες. Τώρα ναι, όλοι μαζί μπορούμε!