Home ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ Το αόρατο χέρι του ΡΙΚ

Το αόρατο χέρι του ΡΙΚ

 


Πάλι έκαναν το θαύμα τους κάποιες «αόρατες» δυνάμεις εκεί στο ΡΙΚ, το οποίο χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους πολίτες.

Και ενώ η Ομοσπονδία Πετόσφαιρας είχε συμφωνήσει με το ΡΙΚ και τα σωματεία για να προβάλει ζωντανά τον αυριανό τελικό του Βόλει, ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον ΠΑΦΙΑΚΟ, σήμερα η Ομοσπονδία παρέλαβε μια δεύτερη επιστολή από το κρατικό Ίδρυμα, η οποία έλεγε ότι το ΡΙΚ δεν θα δείξει τον αγώνα.

Φαίνεται ότι κάποιοι βγάζουν σπυράκια στο άκουσμα της λέξης ΟΜΟΝΟΙΑ.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας

Στην αρχική έκδοση του άρθρου μας, γινόταν λόγος για τον επικεφαλής της Αθλητικής Υπηρεσίας του ΡΙΚ Σάββα Αριστοδήμου, λόγω και της προηγούμενης κόντρας του με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Με την ανάρτηση του άρθρου μας ο κ. Αριστοδήμου αντέδρασε και μας κάλεσε να ψάξουμε περισσότερο το θέμα. Το πράξαμε για να διαπιστώσουμε πως όντως η άποψη του ήταν πως το ΡΙΚ έπρεπε να μεταδώσει τον αγώνα και μετέφερε μάλιστα επίσημα τη θέση αυτή. Προς αποκατάσταση της αλήθειας λοιπόν, αφαιρέσαμε το προηγούμενο κομμάτι από το οποίο θα μπορούσε κανείς να εξάγει λανθασμένα συμπεράσματα. Στο θέμα του τελικού ο Σάββας Αριστοδήμου ήταν απόλυτα σωστός απέναντι στην ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά και στο κανάλι του.