Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκαναν εντύπωση οι μικροί

Έκαναν εντύπωση οι μικροί

sak_6207


Θετικές εντυπώσεις άφησαν οι Χριστούδιας, Δημητρίου και Χαραλάμπους, τρεις νεαροί που ξεκίνησαν στην εντεκάδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο φιλικό με τον Άδωνη. Ακόμα και 3 μέρες μετά, οπαδοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ που βρέθηκαν στο φιλικό μιλάνε για τα καλύτερα για τους μικρούς.

Τον Χριστόφορο φυσικά οι περισσότεροι τον ήξεραν μιας και έπαιξε αρκετές φορές στην πρώτη ομάδα. Ο νεαρός αριστερός μπακ προσπαθεί να εκμεταλλεύεται και το τελευταίο λεπτό που παίρνει και να βελτιώνεται συνεχώς. Στο προχθεσινό παιχνίδι έπαιξε τόσο στη θέση του αριστερού μπακ, όσο και στη θέση του κεντρικού αμυντικού χωρίς δυσκολίες.

Ο Χριστούδιας αγωνίστηκε στη φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού χαφ και ήταν ιδιαίτερα άνετος. Έτρεξε και μάρκαρε πολύ, αλλά λόγω της φύσης του παιχνιδιού προσπάθησε σε αρκετές περιπτώσεις να κάνει παιχνίδι. Είχε αρκετές καλές ενέργειες και καταχειροκροτήθηκε τη στιγμή της αλλαγής του.

Την παράσταση πάντως έκλεψε ο Μάριος Δημητρίου. Ο 19χρονος δεξιός μεσοεπιθετικός έπαιξε στη θέση του δεξιού μπακ και άφησε υποσχέσεις. Ανεβοκατέβηκε αρκετές φορές την γραμμή, συνδυάστηκε τόσο με τον εκάστοτε δεξιό ακραίο όσο και με τους παίκτες του άξονα και ήταν επικίνδυνος. Μάλιστα από ασσίστ του ήρθε και το δοκάρι του Άλβες. Πρέπει να τονιστεί ότι το παιχνίδι προσφερόταν για ένα επιθετικογενές μπακ, ο Μάριος δεν πιέστηκε για να κριθεί αμυντικά. Αν καταφέρει όμως να είναι συνεπής και στα αμυντικά του καθήκοντα, ίσως ο Λάρκου να έχει πετύχει διάνα, αφού έχει στοιχεία που χρειάζεται ένας σύγχρονος μπακ