Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αποτελέσματα Σαββάτου 01/09 (video)

Αποτελέσματα Σαββάτου 01/09 (video)

salamina-oly


Εντυπωσιακό ξεκίνημα για την Ανόρθωση στο νέο πρωτάθλημα.
Σε αγώνα που έγινε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”, νίκησε με  5-1 την Αθλητική Ένωση Πάφος.

Ο Σπαντάτσιο στο 25′ και ο Οκκάς στο 45′ διαμόρφωσαν το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο. Και οι δύο σκόραραν από πάσες του Κάλβο, ο οποίος, στο 50′, από δημιουργός, έγινε εκτελεστής, πετυχαίνοντας το 3-0.

Η επιθετικότητα της Ανόρθωσης συνεχίστηκε και το σκορ έφτασε μέχρι το 5-0 με τα τέρματα που πέτυχαν στο 54′ ο Σπαντάτσιο και στο 71′ ο Ρέζεκ.

Ο Σίλας στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Με τη νίκη αυτή, η Ανόρθωση πήρε τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα ενώ η ομάδα της Πάφου παρέμεινε στο -6, λόγω των ποινών που της έχουν επιβληθεί σε σχέση με τα Κριτήρια UEFA.

Ανόρθωση: Βαλβέρδε, Άντιτς, Ζόρζε, Κόλιν, Μποαβεντούρα, Αλέξα, Λαμπάν, Σπαντάτσιο (69′ Ζούλα), Οκκάς (60′ Οχαγιόν), Ρέζεκ, Κάλβο (75′ Σκοπελίτης)
Α.Ε. Πάφος: Σέποκ, Σάββα, Ταλ, Σίλας, Κοιλιάρας (46′ Δημοσθένους), Κακογιάννης (58′ Σόουζα) , Μελισσάς (46′ Κρις), Γαρπόζης, Σερτζιάο, Πετκάκης, Αγκουινάλντο

 

Τα γκολ

Ολυμπιακός-Σαλαμίνα 2-1
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-1 τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ και ξεκίνησε νικηφόρα το νέο πρωτάθλημα.

Με τη νίκη του αυτή ο Ολυμπιακός πήγε στους μηδέν βαθμούς, αφού ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3 λόγω τιμωρίας για μη συμμόρφωση του με τα Κριτήρια UEFA.

Η νίκη του Ολυμπιακού αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού από το 37′ αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Πολυκάρπου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Νέα Σαλαμίνα προηγήθηκε στο 11΄με κοντινό πλασέ του Γκρέι μετά από πάσα του Ρόκε.

Ο Κάστρο ισοφάρισε στο 27′ με απευθείας φάουλ για να διαμορφώσει το τελικό 2-1 ο Τσιντί στο 53΄με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή.

Ολυμπιακός: Κάπσα, Ντε Πίνα,  Ντουάρτε, Κάστρο, Κόστα, Νικολάου,  Πολυκάρπου, Σωτηρίου (74′ Ντζιγκινέ),  Μέρσιο, Ενρίκε (40′ Μπαρμπιέρι, 90′ Σταμπούλζιερ)
Νέα Σαλαμίνα: Κόβατς, Μουστάκας, Γκράιμς,  Κάρολι, Χατζηπαντελίδης (64′ Όπερ), Σόουζα (46′ Πιντσέλι), Σαβένδρα (84′ Μορέιρα), Εγγλέζου

Απόλλων-Εθνικός 2-0

Ιδανικό ξεκίνημα στο νέο πρωτάθλημα για τον Απόλλωνα, ο οποίος νίκησε με 2-0 τον Εθνικό στο Τσίρειο.

Ο Παπουλής στο 24′ και ο Μερκής στο 69΄ πέτυχαν τα τέρματα της ομάδας της Λεμεσού, η οποία εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και πήρα τους πρώτους της τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Παπουλής σκόραρε με κοντινό πλασέ ύστερα από κόρνερ του Θεοδωρίδη και πάσα του Σουάνη.

Το γκολ του Μερκή προήρθε και πάλι με κοντινό πλασέ. Ο διεθνής αμυντικός εκμεταλλεύτηκε ασταθή απόκρουση του Μάλαρτζ σε σουτ του Σέτι.

Απόλλων: Βάλε, Λόπες, Μαρκόφσκι (46′ Αμάγια), Σουάνης, Θεοδωρίδης (61′ Σέτι) , Μερκής, Παπουλής (83′ Βασιλείου), Γκαρσία, Κυριάκου, Χαμντανί, Μιγκελίτο.
Εθνικός Αχνας: Μάλαρτζ, Αουρέλιο, Κίσσι, Άλισον, Βαττής, Ολιβέιρα, Ηλία (72′ Πιτταράς) , Μασίνουα, Αραμπατζής, Ρισπ, Κενμόγκνιε.


Apollon-Ethnikos 2-0 από baladoros

πηγη: cfa