Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δεν είπε ονόματα, αλλά…

Δεν είπε ονόματα, αλλά…

img_6775


Αυτοί που είναι σε θέση να προσφέρουν, προσφέρουν. Το ρόστερ είναι αυτό που έχω, οπότε αν έχουν προσφέρει ή όχι το κρίνει ο κάθε ένας από τη δική του οπτική γωνία. Δεν θέλω να μπω ονομαστικά σε λεπτομέρειες.

Ο Τόνι Σαβέφσκι όπως ήταν αναμενόμενο, κάλυψε τους ποδοσφαιριστές του όταν ρωτήθηκε για το γεγονός πως συγκεκριμένοι καινούριοι ποδοσφαιριστές δεν προσφέρουν και καλά έκανε. Τα εν οίκω μη εν δήμω, και το πώς θα διαχειριστεί τις περιπτώσεις τους ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι θέμα εσωτερικό.

Την ίδια στιγμή φυσικά, πολύ καλά έκανε και ο δημοσιογράφος που ρώτησε, γιατί αναφερόταν σε ένα γεγονός και κάτι που ο κόσμος θέλει να μάθει. Γιατί Ντανιέλσον και Ζοάο Άλβες δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα! Δυο παίκτες με περγαμηνές, δυο παίκτες με ποιότητα, που τουλάχιστον σε κάποιες φάσεις της καριέρας τους είχαν ηγετικό ρόλο στην ομάδα τους, αλλά αδυνατούν μέχρι στιγμής να δείξουν αυτά που μπορούν. Θέμα αμφισβήτησης της αξίας τους δεν τίθεται, η ουσία όμως είναι ότι με δυο προπονητές, έχουν πάρει ελάχιστα αγωνιστικά λεπτά.

Από την άλλη βέβαια, ο Σαβέφσκι βρίσκεται στην ομάδα μόλις 3 εβδομάδες τώρα. Πιθανόν να ήθελε να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που ήξερε καλύτερα, που χρησιμοποίησε και ο προκάτοχος του και είχε την ευκαιρία να αξιολογήσει μέσα από παιχνίδια φετινά. Οι επόμενες εβδομάδες πάντως, θα δείξουν που στέκονται στο ρόστερ οι δυο ποδοσφαιριστές, αν θα τους δοθεί η ευκαιρία και αν θα την αρπάξουν.