Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζήτησε να φύγει από το Σάββατο τη νύχτα ο Σάβο

Ζήτησε να φύγει από το Σάββατο τη νύχτα ο Σάβο

img-20121013-wa0012


Ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το Σάβο, δεν ήταν δύσκολο να το καταλάβει και ο τελευταίος φίλος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Εδώ και λίγες εβδομάδες δεν ήταν ο εαυτός του και αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στο γήπεδο. Δεν ήταν συγκεντρωμένος, έκανε εύκολα λάθη, εκνευριζόταν.

Το Σάββατο το βράδυ, ενώ οι συμπαίκτες του έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας για τη δραματική νίκη, ο Παβίτσεβιτς ζήτησε να φύγει. Ο προπονητής του προσπάθησε να τον πείσει πως η προσαρμογή του είναι θέμα χρόνου, αλλά αυτός ανένδοτος. Στο τέλος επειδή στην ΟΜΟΝΟΙΑ παίζουν όσοι θέλουν και μπορούν, ο Σαβέφσκι έδωσε το ΟΚ για να πάρει την ελευθέρας του ο ποδοσφαιριστής.

Οι λόγοι που ο Παβίτσεβιτς ήθελε να φύγει είναι διάφοροι. Δεν προσαρμόστηκε στην Κύπρο (ούτε η οικογένεια του), τις τελευταίες εβδομάδες εξέφραζε συνεχώς παράπονα για τους συμπαίκτες του χωρίς σημαντικό λόγο, ενώ όταν καθυστέρησε για κάποιες μέρες η πληρωμή (επί Λάρκου το πιο πάνω σκηνικό), ήταν ο μοναδικός που αντέδρασε έντονα και απείχε μάλιστα από μια προπόνηση. Στην πορεία τα πράγματα φυσικά έφτιαξαν, οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται, αλλά όπως γράψαμε, αυτός δεν ήταν παρά μόνο ένας από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. Ο Σάβο δεν έφυγε με καυγάδες και παρασκήνια, αλλά σαν φίλος. Η αλήθεια είναι όμως ότι στην ΟΜΟΝΟΙΑ μένουν και παίζουν όσοι θέλουν…

Για την ποιότητα του Παβίτσεβιτς δεν τίθεται θέμα, στα καλά του είναι αμυντικός μεγάλης κλάσης. Από τη στιγμή όμως που για τον α ή το β λόγο δεν μπορούσε να προσφέρει αυτά που μπορεί, δεν υπήρχε και λόγος να είναι στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Το γεγονός άλλωστε πως έδωσε τη συγκατάθεση του και ο Σαβέφσκι λέει πολλά. Αγωνιστικά τώρα, αποτελεί πλήγμα η φυγή, αλλά ένα πλήγμα που μπορεί να καλυφθεί εκ των έσω. Ο Αντράντε περιμένει πως και πως να μπει εντεκάδα, ενώ για πρωταγωνιστικό ρόλο ήρθε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και ο Ντανιέλσον. Μέχρι το Δεκέμβριο θα είμαστε εντάξει με τους Αλαμπί, Αντράντε και Ντανιέλσον (παίζει και ο Σοάρες αν χρειαστεί) και τότε ο Σαβέφσκι θα κληθεί να αποφασίσει αν θα φέρει άλλο στόπερ.