Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Κρατάμε την παραγωγικότητα, διορθώνουμε το κακό δεκάλεπτο” (audio)

“Κρατάμε την παραγωγικότητα, διορθώνουμε το κακό δεκάλεπτο” (audio)

img_5412


Επέστρεψε στις νίκες η ομάδας μας αλλά έδειξε πολλές αδυναμίες σε ένα δεκάλεπτο στο β’ ημίχρονο και λίγο έλειψε να χάσει το παιχνίδι. Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε το μεσημέρι στο Sports One Radio και τόνισε πως η ομάδα γενικά έβγαλε ένα καλό πρόσωπο και θα εξετάσουν γιατί έγιναν αυτά τα λάθη που έβαλαν ξανά την Πάφο στον αγώνα.

“Κρατάμε την παραγωγικότητα, τη διάθεση και τον πλουραλισμό στο σκοράρισμα και βλέπουμε τι πήγε λάθος σε αυτό το 10λεπτο. Αυτό που θεωρούμε ότι μας στοιχίζει είναι τα ατομικά λάθη. Το ότι η ομάδα δεν έχει πετύχει μια σειρά νικών, είναι ολοφάνερο πως μόλις στραβώσει κάτι στο ματς, χάνεται η αυτοσυγκέντρωση των παικτών. Με ένα σερί νικών, θα βγάλει η ομάδα καλό πρόσωπο. Η ομάδα μας είναι ποιοτική. Σε κανένα παιχνίδι ο αντίπαλος δεν ήταν καλύτερος”.

Για το επόμενο ματς:

“Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σημαντικό για μας. Να δουλέψουμε, να πάμε τη Δευτέρα να βγάλουμε καλό πρόσωπο και να κερδίσουμε. Όλοι πρέπει να είμαστε στο ΓΣΠ. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, έχει καλό ρόστερ. Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στο γήπεδο προχθές, θέλουμε ακόμα περισσότερους την Δευτέρα”.

Ακούστε τις δηλώσεις: