Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εκτός Γιώργος και Γιουβάλ, μέσα ο Μάρκο!

Εκτός Γιώργος και Γιουβάλ, μέσα ο Μάρκο!

img_8682


Δεν ήταν και τόσο καλά τα νέα από την προπόνηση. Από τους 3 ποδοσφαιριστές που έτρεχαν να προλάβουν την αποστολή, μόνο Μάρκο Σοάρες τα κατάφερε τελικά. Οι Γιώργος Εφραίμ και Γιουβάλ Σπούγκιν έμειναν εκτός αποστολής για το αυριανό παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, όπως και οι Λεόνι, Αβραάμ, Αγκουϊάρ και Αλαμπί. Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Γιάννος Ιωάννου! Πέντε παιδιά από την ακαδημία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη 18άδα λοιπόν, αφού όπως και την προηγούμενη εβδομάδα έτσι και αυτήν, ο Σαβέφσκι παίρνει μαζί του τους Κυριάκου, Χαραλάμπους, Γιαννίκογλου και Δημητρίου. Η ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει της αυριανής (18:00) αναμέτρησης κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα, στο στάδιο «Αμμόχωστος».
Ο προπονητής της ομάδας μας, Τόνι Σαβέβσκι, ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους ακόλουθους 18 παίκτες: Οχάντ Λεβίτα, Μάκης Γιαννίκογλου, Χάρης Κυριάκου, Ντανιέλσον Φερέιρα, Άντονι Σκαραμοτσίνο, Γιάννος Ιωάννου, Χριστόφορος Χαραλάμπους, Ζοάο Άλβες, Ρενάτο Μαργκάσα, Ζοάο Πάολο Αντράντε, Λεάντρο Μαρκολίνι, Μάρκο Σοάρες, Φρέντι Ντος Σάντος, Αντρέ Άλβες, Αντρέ Σκέμπρι, Μάριος Δημητρίου, Νούνο Ασίς και Δημήτρης Χριστοφή.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέας Αβραάμ, Τζόνι Λεόνι, Γιώργος Εφραίμ και Γιουβάλ Σπούνγκιν, ο τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα Ρασίντ Αλαμπί, όπως και οι Αντρέας Παναγιώτου, Σταύρος Χριστούδιας και Παναγιώτης Θεράποντος.

Οι τραυματίες
Όσο αφορά τον Γιουβάλ Σπούνγκιν, ταλαιπωρείται από λοίμωξη του ανώτερου αναπνευστικού και γι’ αυτό το λόγο ακολουθεί ειδική φαρμακευτική αγωγή. Ο Γιώργος Εφραίμ προπονήθηκε ατομικά, ενώ θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπρούνο Αγκουιάρ, Αντρέας Αβραάμ και Τζόνι Λεόνι.