Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Είχαμε σοβαρότητα και σταθερότητα”

Τόνι: “Είχαμε σοβαρότητα και σταθερότητα”

sak_0496


Συνεχάρη τους παίκτες του ο Τόνι Σαβέφσκι, με το τέλος της αναμέτρησης. Ο τεχνικός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ευχαρίστησε τον κόσμο που έδειξε μεγάλη υπομονή σήμερα. Από την πλευρά του ο Ρένος Δημητριάδης δήλωσε πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του. Με σειρά οι δηλώσεις των προπονητών:

Ρένος Δημητριάδης: Καλησπέρα, Θα έλεγα είμαστε πολύ στεναχωρημένοι σε ένα παιχνίδι που προσπαθήσαμε και δείξαμε πως μπορούμε να δούμε στα μάτια οποιονδήποτε. Νιώθω πως αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Δώσαμε πολλές δυνάμεις, ίσως περισσότερα από όσα περίμενα. Δεν μπήκαμε πολύ καλά, αλλά μετά το 15 ισοζυγίσαμε. Έχασαν και οι 2 ευκαιρίες. Καταφέραμε να μείνουμε με το ισόπαλο αποτέλεσμα ως το ημίχρονο ξεκινώντας το 2ο με το χειρότερο τρόπο. Από μια φάση ατομικού λάθος δεχθήκαμε γκολ. Δεν σταματήσαμε και εκεί που πήραμε στροφές, ήρθε αυτό το πέναλτι που νιώθω πως ήταν καθοριστική. Δεν θέλω να μείνω στη φάση εκείνη, αλλά ήταν από τη θέση που ήμουν παρατραβηγμένο το σφύριγμα. Είναι αλήθεια πως μετά το 2ο γκολ χάσαμε τη συγκέντρωση, ανέβηκε κι άλλο η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν τα καταφέραμε. Προχωράμε, έχουμε δύσκολη συνέχεια, υπάρχει δρόμος. Ο Ολυμπιακός θα παλεύει συνεχώς, θα μείνουμε πάνω. Καλή συνέχεια στην ΟΜΟΝΟΙΑ και το κ. Σαβέφσκι. Νιώθω λίγο περίεργα, το κ. Σαβέφσκι τον έβλεπα μικρός, τον θαυμάζω και ως οπαδός της ΑΕΚ, ήταν φοβερός παίκτης, φοβερός χαρακτήρας

Τόνι Σαβέφσκι: Ευχαριστώ, δεν είχα καταλάβει πόσο μεγάλος σε ηλικία είμαι! Συγχαίρω τους παίκτες μας γιατί είχαμε σοβαρότητα και σταθερότητα. Ζητάμε τα καλά αποτελέσματα αλλά και καλή απόδοση. Δείξαμε πως ήμασταν καλύτεροι, δεν κινδυνέψαμε τόσο και φτιάξαμε φάσεις. Συγχαρητήρια στον κόσμο μας για τη συμπεριφορά στους παίκτες, βοήθησαν πάρα πολύ για κάποιους συγκεκριμένους παίκτες. Το αποτέλεσμα ήταν ο Άνθονι να είναι ένας από τους κορυφαίους σήμερα. Θέλουν τη βοήθεια οι παίκτες, γιατί έχουμε ανάγκη να σταθούμε στα πόδια μας και ο δρόμος είναι μακρύς. Είχαμε ένα αντίπαλο πολύ δυνατό, για αυτό είμαι ευχαριστημένος από προσπάθεια και αποτέλεσμα. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.