Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διαβόλοι στα φτερά!

Διαβόλοι στα φτερά!

sak_6091


Ότι κι αν λεχθεί για αυτούς τους δυο παικταράδες είναι λίγο, πολύ λίγο. Ο Δημήτρης Χριστοφή και ο Γιώργος Εφραίμ είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το κυπριακό ποδόσφαιρο. Κατακρίβιαν, πάμε ένα βήμα παρακάτω και τολμούμε να πούμε πως αποτελούν, ότι καλύτερο έβγαλε η Κύπρος εδώ και δεκαετίες.

Τόσο καιρό απολαμβάναμε μόνο τον Σούπερμαν Τζίμη, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει από άλλο πλανήτη με τις επελάσεις του. Τα τελευταία 3 παιχνίδια, ανέβηκε και ο Γιώργος και έχουν δημιουργήσει δυο πτέρυγες φωτιά. Είναι πραγματική απόλαυση να παρακολουθείς την ΟΜΟΝΟΙΑ όταν οι 2 wingers της είναι σε τέτοια κατάσταση, δεν χορταίνεις να την βλέπεις. Δεν μπορεί να σταματήσει η ομάδα όταν αυτοί οι δυο παίζουν καλά, το κάνει μόνο όταν φτάσει στα 4.

Πολλά θα συζητηθούν τον επόμενο καιρό για το μέλλον τους. Εμείς τους θέλουμε εδώ, να αποτελέσουν τους ηγέτες της προσπάθειας, να κάνουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από μεγάλη τεράστια. Ο Γιώργος και ο Δημήτρης πρέπει να διαφυλαχθούν σαν κόρη οφθαλμού μιας και αποτελούν τα ισχυρότερα περιουσιακά στοιχεία της ομάδας. Και αν είναι να πάνε μεταγραφή, να είναι για μεγάλο πρωτάθλημα, για κάποια εκατομμύρια. Συνεχίστε έτσι λεβέντες.

υ.γ. Όποιοι εξακολουθούν να μην αντιλαμβάνονται τι προσφέρει ο Αντρέ Άλβες στο παιχνίδι των δυο διαβόλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, παιδιά συγγνώμη, αλλά υπάρχουν και άλλα αθλήματα…