Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπράβο, αλλά μας έλειψες!

Μπράβο, αλλά μας έλειψες!

img_0130


Λένε πως οι άνθρωποι πολλές φορές δεν εκτιμάνε αυτά που έχουν, μέχρι να τα χάσουν. Η αλήθεια είναι πως από την 5η αγωνιστική και μετά, ο Μάρκο Σοάρες κέρδισε την εκτίμηση του κόσμου, από τη μέρα όμως που έφυγε, το κενό του ήταν ξεκάθαρο και τεράστιο.

Σχήματα χωρίς αμυντικό χαφ, αλχημείες και πειράματα, ήταν το σκηνικό που παρακολουθήσαμε από τη στιγμή που ο άσσος από το Πράσινο Ακρωτήρι έφυγε για διεθνείς υποχρεώσεις. Ο Λεάντρο έπρεπε να παίζει ακόμα και άρρωστος, ακόμα και τραυματίας, γιατί ήταν ότι πλησιέστερο είχαμε σε αμυντικό χαφ και κάποιος έπρεπε να κάνει την βρώμικη δουλειά! Στην προβολή της απουσίας έπαιξε προφανώς ρόλο και η απουσία άλλου παίκτη με τα ίδια χαρακτηρισικά, αλλά αυτό δεν αφαιρεί από την αξία του παίκτη.

Ο Μάρκο Σοάρες κατάφερε τον τελευταίο μήνα κάτι υπέροχο μαζί με τους συμπαίκτες του και μπήκε στο πάνθεον της ιστορίας του Πράσινου Ακρωτηρίου. Ταυτόχρονα μας έκανε και μας περήφανους που βλέπαμε ένα δικό μας αθλητή να διαπρέπει. Ας μην κοροϊδευόμαστε όμως, μας έλειψε πάρα πολύ και όλοι νιώσαμε ανακούφιση όταν ακούσαμε πως επιστρέφει. Μπράβο λοιπόν Μάρκο για όσα πέτυχες, αλλά μας έλειψες!