Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ο κορμός υπάρχει!

Ο κορμός υπάρχει!

sak_6672


Ένας από τους λόγους που η ΟΜΟΝΟΙΑ τα τελευταία 2-3 χρόνια ξόδεψε πολλά εκατομμύρια, χωρίς να φτάσει σε ανάλογο αγωνιστικό επίπεδο, είναι το ράβε ξήλωνε κάθε καλοκαίρι. Ακόμα και πέρσι που είχε διαγνωσθεί το μεγάλο πρόβλημα ρευστότητας, η ομάδα μας έκανε πάνω από 10 μεταγραφές, γεγονός ανεπίτρεπτο.

Φέτος, έχει ήδη γίνει ξεκάθαρο, πως το μπάτζετ θα μειωθεί, κάτι που σημαίνει πως ψηλά συμβόλαια η ομάδα δεν αντέχει, ίσως με κάποιους να χρειαστεί να επαναδιαπραγματευτεί. Σε καμία περίπτωση όμως, δεν πρέπει να χαλάσει ο κορμός της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει ποιότητα, της στοίχισε όμως η έλλειψη βάθους και οι συγκυρίες. Το ράβε ξήλωνε δεν οδηγεί πουθενά.

Πέραν από τους Κύπριους που θεωρούμε δεδομένο πως πρέπει να μείνουν, έχει γίνει ξεκάθαρο πως παίκτες όπως ο Σοάρες, ο Ασσίς, ο Αντράντε (απλά παραδείγματα, υπάρχουν κι άλλοι πολλοί!) μπορούν να προσφέρουν πολλά, πιθανότατα ακόμα περισσότερα από όσα δίνουν φέτος και μπορούν να αποτελέσουν τη ραχοκοκκαλιά της ομάδας. Είναι παίκτες με ποιότητα, με παραστάσεις, που έχουν μάθει πλέον που βρίσκονται, έχουν μάθει τη κουλτούρα μας.

Ασφαλώς χρειάζονται και κάποιες μεταγραφές. Για βασικούς όμως, αυτές δεν μπορεί να είναι περισσότερες από 2-3, δεν χρειάζεται άλλωστε. Η ομάδα χρειάζεται απλά βάθος. Βάθος και σταθερότητα!