Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πήρε το ζητούμενο

Πήρε το ζητούμενο

044_gn_88


Σημαντική από κάθε απόψεως η χθεσινή νίκη της ΟΜΟΝΟΙΑΣ επί της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγε στο Τάσος Μάρκου κουτσουρεμένη από τις απουσίες, αλλά κατάφερε να φτιάξει πολλές ευκαιρίες και να πάρει τους 3 βαθμούς.

Τα οφέλη της νίκης είναι πέραν από βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι πράσινοι δεν λύγισαν από τις απουσίες, επέστρεψαν στις επιτυχίες και μπορούν να βλέπουν πιο αισιόδοξα τη συνέχεια. Το γεγονός πως απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο που οδήγησε σε πολλές τελικές ευκαιρίες, είναι άλλο ένα τονωτικό της αυτοπεποίθησης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ συνήλθε αμέσως από το στραπάτσο κόντρα στην Ανόρθωση, ανασυντάχθηκε και σήκωσε κεφάλι.

Το τρίποντο πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντικό και βαθμολογικά. Η ομάδα του Σαβέφσκι απομακρύνθηκε ακόμα περισσότερο από τον έκτο Απόλλων και περιμένει να δει αν θα μειώσει την απόσταση από την ΑΕΚ. Επιπρόσθετα, το χθεσινό ήταν το δυσκολότερο παιχνίδι που είχε να δώσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ διαχειριστεί σωστά τη συνέχεια και χωρίς απώλειες βαθμών, τότε μέχρι το τέλος θα αλλάξουν πολλά στην κατάταξη. Οι άλλοι όλοι έχουν ντέρμπι.