Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Περιμένοντας το Νούνο

Περιμένοντας το Νούνο

ns010043


Εκεί που γράφαμε πως γεμίζει ο άξονας και ο Σαβέφσκι έχει επιλογές, η μεσαία γραμμή άδειασε πάλι και πρέπει να αρχίσουμε τα “αν”! Για το Σοάρες δεν υπάρχει αμφιβολία θα ξεκουραστεί για να είναι φρέσκος στο ντέρμπι. Για το Νούνο όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε. Η λογική λέει πάντως πως θα είναι κανονικά στην εντεκάδα.

Εκεί θα βρεθεί πλάι στο Λεάντρο που δεν καταλαβαίνει από ίωσεις και παίζεται άλλη μια θέση. Μάλιστα διεκδικείται από 3 ποδοσφαιριστές. Ο Ζοάο δεν πήγε ιδιαίτερα καλά στο τελευταίο παιχνίδι και μάλλον μένει πάγκο, ο Αγκουϊάρ προέρχεται από μακρά απουσία και έτσι περιμένουμε να δούμε το Σκέμπρι να κινείται πίσω από τον Άλβες. Πολλοί πάντως συνδυάζουν τη παρουσία του Μαλτέζου στην εντεκάδα με την εξαιρετική εμφάνιση του Αντρέ.

Αλλαγές δεν θα έχει μόνο ο άξονας αλλά και η άμυνα. Ο Σκάρα ξαναπάει αριστερό μπακ, μιας και ο Σαβέφσκι έχει πλέον να επιλέξει μεταξύ των Αλαμπί, Ντανιέλσον και Αντράντε για το κέντρο της άμυνας. Δυο αλλαγές σέντερ μπακ, χλωμό να κάνει, άρα θεωρούμε πως ο Ράσκο θα είναι βασικός και ψάχνει τον παρτενέρ του.