Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μορέιρα: “Ευτυχισμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

Μορέιρα: “Ευτυχισμένος στην ΟΜΟΝΟΙΑ”

img_9471


Δηλώσεις σε αθλητική ιστοσελίδα μετά το παιχνίδι με την Ανόρθωση, έχει κάνει ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Ζοσέ Μορέιρα. Ο Πορτογάλος μίλησε στο balla.com.cy για την εξαιρετική του εμφάνιση κόντρα στην ομάδα της Αμμοχώστου και ευχαρίστησε τον κόσμο και τους συμπαίκτες του για την στήριξη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
Δεν βρίσκεσαι πολύ καιρό εδώ, αλλά ήδη οι φίλαθλοι της Ομόνοιας αισθάνονται ότι έχουν βρει τερματοφύλακα για χρόνια…
Είμαι ευτυχισμένος εδώ στην Ομόνοια, είμαι εδώ ένα μήνα. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για τη βοήθεια που μου έχει προσφέρει, κυρίως τους συμπαίκτες μου, αλλά και τους φιλάθλους, οι οποίοι είναι φανταστικοί, να είναι πάντα δίπλα μας.

Πιστεύεις ότι έκανες την καλύτερη εμφάνισή σου;
Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε αρκετή δουλειά. Αυτό που θέλω από την πλευρά μου είναι να κάνω τα πάντα για να βοηθώ την ομάδα. Αυτό έκανα κι αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Θα δουλέψω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα.

Τα έπιασες όλα σε αυτό το παιχνίδι. Ακόμη και το πέναλτι. Το περίμενες;
Πάντα περιμένω να τα αποκρούω όλα, αυτή είναι η δουλειά μου, να αποτρέπω τα γκολ. Σε αυτό το παιχνίδι πήγαν όλα καλά κι ελπίζω και στα επόμενα παιχνίδια να είναι εξίσου καλά.

Οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν ανάλογες εμφανίσεις και στο μέλλον;
Εγώ θέλω πάντα να έχω όσο λιγότερη δουλειά γίνεται, γιατί αυτό σημαίνει ότι οι συμπαίκτες μου κάνουν καλά τη δουλειά τους. Όταν όμως έχω δουλειά, πάντα προσπαθώ να κάνω το καλύτερο.

Πώς βλέπεις την ομάδα από εδώ και πέρα;
Η ομάδα είναι πολύ καλά, έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση, οι οπαδοί είναι φανταστικοί. Πιστεύουμε στην ομάδα, θα δούμε τι θα πετύχουμε. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε το καλύτερο στο επόμενο παιχνίδι με την Πάφο.

Αυτές οι νίκες σε σημαντικά παιχνίδια, σε ντέρμπι, βοηθούν ακόμη περισσότερο στην ψυχολογία της ομάδας;
Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Κερδίσαμε τώρα την Ανόρθωση σε ένα από τα ντέρμπι του κυπριακού πρωταθλήματος. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς σκεφτόμαστε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και το επόμενο είναι με την Πάφο. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το κερδίσουμε κι αυτό.

Τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας επηρεάζουν εσάς τους παίκτες;
Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε γι’ αυτό.