Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όχι στη χαλαρότητα!

Όχι στη χαλαρότητα!


Παραδοχή 1η: είχαν βγάλει δύσκολο πρόγραμμα. Παραδοχή 2η: τον σκοπό τους τον πέτυχαν. Παραδοχή 3η: είναι όλοι τους ψυχάρες, για τον τρόπο που προσεγγίζουν την όλη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΟΜΟΝΟΙΑ. Μετά τις παραδοχές όμως, έρχεται και η κριτική, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ σήμερα έπαιξε με τη φωτιά.

Στο ημίχρονο το σκορ έπρεπε να ήταν 0-5, όχι μόνο 0-2. Εντάξει, το δεχόμαστε, μετά από 2 γκολ σε 10 λεπτά, φυσιολογικό είναι να ρίχνεις ρυθμούς. Αυτό που δεν ήταν σωστό όμως, ήταν η αντίδραση μας μετά την επίτευξη του γκολ της ΑΕΠ. Ή μάλλον, η καμία αντίδραση μας! Συνέχεια στους χαλαρούς ρυθμούς, έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, σε κάποιες φάσεις αβίαστα λάθη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλέον στη 4η θέση και στους 4 του κυπέλλου. Δείχνει σε θέση να πετύχει τους στόχους που έθεσε όταν, βγήκε εκτός τροχιάς πρωταθλήματος. Χαλαρότητα όπως τη σημερινή όμως μπορεί να στοιχίσει, αφού εδώ που είμαστε τα λάθη δεν επιτρέπονται. Περισσότερη πειθαρχία και συγκέντρωση στη συνέχεια λοιπόν, για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.

Σε αυτό το σημείο μια παρατήρηση. Ίσως να είναι σύμπτωση, αλλά αυτές οι κακές περιόδου συνδυάζονται συνήθως με την έξοδο του Μάρκο Σοάρες από το γήπεδο, ότι κι αν λέει αυτό για τη συνεισφορά του Αφρικανού.