Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λεμεσού

Ανακοίνωση ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ Λεμεσού

lemesos


Μετά λύπης μας, παρακολουθούμε τα όσα περίεργα συμβαίνουν στον χώρο του κυπριακού  ποδοσφαίρου το τελευταίο διάστημα , με αποκορύφωμα τον διορισμό όχι μόνο του τρίου των  διαιτητών, αλλά ακόμα και του τέταρτου διαιτητή στον αυριανό αγώνα της ομάδας μας. Φαίνεται  για κάποιους η τεράστια δυναμική που απόκτησε η ομάδα μας τους τελευταίους δυο μήνες ενόχλησε.

Ο προκλητικότατος διορισμός αυτών που στο παρελθόν αδίκησαν κατάφωρα την ομάδα μας μόνο  οργή και αγανάκτηση μπορεί να μας προκαλέσει.  Καλούμε τον κόσμο μας να φανεί ψύχραιμος στις οποιεσδήποτε προκλήσεις γιατί αυτοί οι κύριοι  εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, θέλουν να πλήξουν την ομάδα μας και οικονομικά. Δεν εξηγείται  αλλιώς ο διορισμός Τσαγγάρη ως τέταρτου διαιτητή.

Εμείς, σαν Σύνδεσμος Φιλάθλων Ομόνοιας Λεμεσού, πάμε στο γήπεδο μαζικά να σπρώξουμε την  ομάδα μας σε ακόμη μία νίκη χαλώντας τα σχέδια των «αρμοδίων».  Κύριοι, φανείτε έστω και για μια φορά αντάξιοι των περιστάσεων και παίξετε μας 50-50. Δεν  ζητάμε τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Σεβαστείτε την ιστορία και τον λαό της Ομόνοιας.

ΣΥΦΙ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΜΕΣΟΥ