Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα χρειαστεί υπομονή από όλους

Θα χρειαστεί υπομονή από όλους

img_5018


Με σχετική ηρεμία αντιμετωπίζει ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ το όλο ζήτημα με τις μειώσεις απολαβών και τις ανανεώσεις συμβολαίων. Ο κόσμος γνωρίζει πως η κατάσταση είναι δύσκολη και για τούτο το λόγο δείχνει κατανόηση και βρίσκεται στην αναμονή. Υπάρχει πάντως συγκρατημένη αισιοδοξία πως η πλειοψηφία των ποδοσφαιριστών θα παραμείνουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ.

Χρειάζεται υπομονή από όλους. Η κατάσταση δεν είναι ευχάριστη ούτε για τους διοικούντες, ούτε για τους ποδοσφαιριστές, είναι όμως αναπόφευκτη. Για αυτό καλά κάνουμε να διατηρήσουμε την υπομονή μας, να είμαστε προετοιμασμένοι τόσο για ευχάριστα όσο και για δυσάρεστα και να μετρήσουμε στο τέλος τα κουκιά μας. Όπου κουκιά, εννοούμε παρόντες στο ρόστερ και ελλείψεις από αυτό για να ξέρουμε πού κινούμαστε.

Μέσα στις επόμενες μέρες, αναμένονται εξελίξεις τόσο στο μέτωπο των ανανεώσεων όσο και τον μειώσεων. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να κλείνει το κεφάλαιο όσο πιο γρήγορα γίνεται για να προχωρήσει και τον προγραμματισμό. Ευχή όλων, η ομάδα να βγει αλώβητη από την κατάσταση.