Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν κλείσει άλλος 1

Αν κλείσει άλλος 1

01img_5381_640x427


Ο προγραμματισμός δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά του, η ανακοίνωση της απόκτησης του φέρελπι Τέιλορ όμως, ήταν ικανή να επαναφέρει την ελπίδα. Ούτε τα προβλήματα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ λύθηκαν, ούτε μπορεί να μας εγγυηθεί κανείς πως ο Αμερικανός θα μας βγει, ούτε είμαστε ακόμα πλήρεις σαν ομάδα! Η στασιμότητα όμως “σκότωνε” ψυχολογικά τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ευτυχώς δόθηκε ένα τέλος!

Εικάζουμε πως αν μέχρι την ώρα της έναρξης της πρώτης φετινής προπόνησης, ανακοινωθεί και ο φορ, για τον οποίο μιλήσαμε σε από ψες, στο Ηλίας Πούλλος θα δημιουργηθεί το αδιαχώρητο! Ο κόσμος πιστεύει πολύ στο Σαβέφσκι, λόγω του υπέροχου ποδοσφαίρου που απέδωσε πέρσι η ΟΜΟΝΟΙΑ και αν νιώσει πως ο κόουτς έχει τα εφόδια να συνεχίσει σε εκείνο το μοτίβο, θα στηρίξει με όλο του το είναι.

Αυτό ισχύει και σε γενικότερα πλαίσια, όχι μόνο όσον αφορά τις άμεσες μεταγραφές. Όσο ο ΛΑΟΣ βλέπει κινήσεις, προσπάθεια, θα στηρίζει. Με 2-3 ποιοτικές μεταγραφές, να δείτε που θα αυξηθούν ξανά οι ρυθμοί των διαρκείας και θα γεμίσει το ΓΣΠ στα ευρωπαϊκά!