Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ “Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στα νέα αποκτήματα” (audio)

“Θέλουμε τον κόσμο δίπλα στα νέα αποκτήματα” (audio)

dsc05575


Για όλα τα θέματα μίλησε το μεσημέρι στο Sports One ο Αντρέας Δημητρίου. Ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, μετέφερε την ικανοποίηση της διοίκησης για την πορεία του προγραμματισμού της ομάδας. Όπως δήλωσε η ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του κεντρικού αμυντικού, ενώ κλείνοντας, παρακάλεσε τον κόσμο να δώσει πίστωση χρόνου στους καινούργιους, για να προσαρμοστούν πιο γρήγορα.

Για τις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις:
Με μεγάλη ικανοποίηση βλέπουμε πως ο προγραμματισμός βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Τις επιθυμίες της τεχνικής ηγεσίας κάνει πράξη η επιτροπή προγραμματισμού. Αυτό μας αφήνει απόλυτα ικανοποιημένους. Τώρα περιμένουμε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις ο Γκικίεβιτς και ο Χοσέ ενώ είμαστε κοντά και στην μεταγραφή του αμυντικού. Αν πάνε όλα καλά να έχουμε και εντός της ημέρες ανακοίνωση. Συστήνουμε λίγη υπομονή στον κόσμο.

Για τον αρχικό σχεδιασμό, τι κινήσεις υπολείπονται;
Με την προσθήκη του αμυντικού θα θεωρείται συμπληρωμένο το ρόστερ. Αφήνουμε ένα παραθυράκι, σε περίπτωση που η τεχνική ηγεσία ζητήσει στη συνέχεια και επιπλέον ενίσχυση. Οι βασικές επιθυμίες της προπονητικής ομάδας, έγινε κατορθωτό να ρθουν στην ομάδα.

Υπάρχουν 16 ξένοι, υπάρχει μία θέση:
Ναι είναι το παραθυράκι που είπα πριν. Εάν η τεχνική ηγεσία ζητήσει άλλη μία προσθήκη σε κάποια θέση.

Για Εφραίμ:
Εμείς δεν είχαμε δεχθεί καμία πρόταση από ΠΑΟΚ. Απλά ζήτησε άδεια ο εκπρόσωπος του παίκτη, για να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη. Η άδεια αφορούσε μόνο μία μέρα. Πήγε ο παίκτης, η άδεια έχει τελειώσει και ο Εφραίμ έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της ομάδας μας.

Αν επιστρέψει ο ΠΑΟΚ ή άλλη ομάδα;
Όλοι είναι διαπραγματεύσιμοι. Εάν ρθει αξιόλογη πρόταση, θα κρίνουμε αναλόγως. Δεν ξεπουλάμε παίκτες. Μπορεί να έχουμε οικονομικά προβλήματα, αλλά σε καμία περίπτωση αυτά τα προβλήματα δεν είναι ο λόγος για να δώσουμε παίκτες. Για τον Εφραίμ, δεν έχουμε καμία πρόταση από καμία ομάδα.

Θα γίνει προσπάθεια για επέκταση συμβολαίου στον Εφραίμ;
Είναι ένα θέμα που το έχουμε συζητήσει.Ασφαλώς και μας απασχολεί αυτό. Το κάθε τι θα γίνει στην ώρα του. Το συγκεκριμένο σενάριο, το έχουμε συζητήσει με τον παίκτη.

Για τους παίκτες που ακόμα να πάνε Οπαλένιτσα:
Ο Θερβέρα θα χρειαστεί λίγες ημέρες ακόμα αφού είχε μέχρι το Σάββατο υποχρεώσεις. Ο Γκικίεβιτς θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα ενταχθεί στις προπονήσεις, ο Τέιλορ έχει ενσωματωθεί σήμερα το πρωί. Περιμένουμε και τον Σοάρες τις επόμενες ημέρες, αφού του δόθηκε σχετικά άδεια. Θα χειριστούν κατάλληλα τις περιπτώσεις τους οι ειδικοί στην ομάδα για να μπουν στις προπονήσεις χωρίς προβλήματα.

Το μήνυμα στον κόσμο για την ομάδα:
Πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε. Είναι οι παίκτες που επέλεξε η τεχνική ηγεσία. Έχουν ποιότητα και θέλουν την αγάπη του κόσμου για να προσαρμοστούν. Δεν υπάρχει πιο δυνατός λόγος για να σταθεί δίπλα τους ο κόσμος, πέραν από το ότι έχουν επιλεγεί από το προπονητικό μας τιμ, που έχει δείξει πως έχει πάρα πολλές γνώσεις στο χώρο του ποδοσφαίρου.