Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πάνε στην επόμενη περίπτωση

Πάνε στην επόμενη περίπτωση

img_1837


Ο Σουλεϊμάν Όμο δεν ήταν με το ένα πόδι στην ΟΜΟΝΟΙΑ αλλά και με τα δυο! Έφτασε στην Κύπρο, πέρασε από τα γραφεία στην Καρπενησίου και υπέγραψε, το μόνο που έμενε ήταν να ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Κάπου εκεί το πράγμα κόλλησε, αφού οι εξετάσεις έδειξαν πρόβλημα που δεν μπορούσε να ξεπεραστεί στο χρόνο που θέλει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Ίσως αυτό να εξηγεί και την αποχή του για ένα εξάμηνο από τα γήπεδα.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ πάντως ήδη κοιτάζουν την επόμενη περίπτωση. Έχουν μπει από χθες το βράδι σε επαφές με άλλο ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και που έχει εγκριθεί από το Σαβέφσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο παίκτης αυτός, δεν είναι καθαρό αμυντικό χαφ, όπως ο Όμο, αλλά πιο κοντά (όσον αφορά τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά) στο στυλ του Λεάντρο. Αγωνίζεται σε πρωτάθλημα της κεντρικής Ευρώπης και το συμβόλαιο του έχει εκπνεύσει.

Εκεί που όλα έδειχναν πως χθες θα είχαμε ανακοινώσεις στη συναυλία, ήρθε η ανατροπή. Δεν υπάρχει όμως χρόνος για χάσιμο και πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν να κλείνουν οι τρύπες. Στην περίπτωση του Όμο δεν υπήρχε κάτι που να μπόρει να γίνει, για αυτό γυρίζουμε ήδη σελίδα.