Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να ξέρουν πως δεν θα τους αφήσουμε

Να ξέρουν πως δεν θα τους αφήσουμε

20130406_162902


Αν είναι ένα πράγμα που έγινε ξεκάθαρο από τις δηλώσεις των Ρουμάνων μέχρι στιγμής, είναι ότι φοβούνται τον κόσμο μας. Φοβούνται πως θα συναντήσουν ένα ΓΣΠ καμίνι, ένα ΓΣΠ εχθρικό για αυτούς και έτοιμο για όλα. Και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να συναντήσουν!

Από την πρώτη στιγμή που θα κατέβουν από το λεωφορείο, οι παίκτες της Άστρα πρέπει να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να διεκδηκήσουν οτιδήποτε. Ακόμα και ισχυρή θέληση να έχουν, δεν πρόκειται να τους αφήσει ο κόσμος! Η δική μας θέληση για ευρωπαϊκή διάκριση, είναι πολύ μεγαλύτερη και πρέπει να τους το δείξουμε. Με το τραγούδι μας, τη φωνή μας τη στήριξη μας, να σπρώξουμε την ΟΜΟΝΟΙΑ στην πρόκριση.

Σήμερα είναι η τελευταία μέρα που οι κατόχοι διαρκείας έχουν προτεραιότητα για τα εισιτήρια τους, ενώ από Δευτέρα η προπώληση είναι ανοιχτή για όλους. Ελάτε στο γήπεδο, φέρτε και τους φίλους σας, φέρτε και τον τελευταίο ΟΜΟΝΟΙΑΤΗ που κάνει δεύτερες σκέψεις. Η Άστρα είναι το σημαντικότερο εμπόδιο για τα πλέι οφ και όχι οι αντιπάλοι που θα συναντήσουμε στο τρίτο προκριματικό.