Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Θα είμαστε έτοιμοι με Ανόρθωση»

«Θα είμαστε έτοιμοι με Ανόρθωση»

img_8885


Για τη δουλειά που πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες μέσω των φιλικών και των προπονήσεων, μίλησε το μεσημέρι στο Ράδιο Πρώτο, ο εκπρόσωπος τύπου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Ανδρέας Δημητρίου.

«Κάναμε μια σειρά από φιλικά όπου η τεχνική ηγεσία ήθελε να διαπιστώσει την πρόοδο της ομάδας αλλά και στοιχεία που ήθελε να περάσει στους ποδοσφαιριστές. Βλέπουμε τα φιλικά στην πραγματική τους διάσταση. Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο δοκιμάζουν στην πράξη όσα κάνουν στις προπονήσεις. Είναι αντιληπτό ότι όσο πλησιάζει η ημέρα των επίσημων υποχρεώσεων θα αυξάνεται η ετοιμότητα της ομάδας. Είμαστε σίγουροι ότι θα είμαστε έτοιμοι στο ντέρμπι με την Ανόρθωση».

Για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται

«Είναι γνωστό ότι οι Γκανιού, Αλίπιο και Ζουάνσον συνεχίζουν τα δοκιμαστικά. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία αξιολόγησης τους θα ενημερώσουμε τον κόσμο μας. Θεωρούμε ότι το ρόστερ είναι γεμάτο , ποιοτικό και οι κινήσεις που γίνονται τώρα με νεαρούς είναι για να έχει περισσότερο βάθος η ομάδας. Είναι ταλαντούχοι, χρειάζονται όμως χρόνο για να βοηθήσουν. Αν αποκτηθούν θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα ώστε σε κάποιο χρονικό διάστημα να μπορούν να δώσουν επιλογές στον προπονητή μας».

Για τα εισιτήρια διαρκείας

«Ο αριθμός μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλος, ο μεγαλύτερος από κάθε άλλη ομάδα. Φτάσαμε στις 6585 κάρτες και ευελπιστούμε ότι ο αριθμός θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Μπορούμε για ακόμα δυο χιλιάδες».