Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Οι λόγοι για τους οποίους το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ

Οι λόγοι για τους οποίους το εισιτήριο ορίστηκε στα 10 ευρώ

img_2239


Το ΔΣ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ με ανακοίνωση ενημερώνει τον κόσμο για τους λόγους που ορίστηκε η τιμή εισιτηρίου στο φιλικό με τη Δόξα αύριο στα 10 ευρώ.

“Αναφορικά με την τιμή του εισιτηρίου για την φιλική αυριανή αναμέτρηση με τη Δόξα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την έχει καθορίσει έχοντας ως μοναδικό κριτήριο τη μεγάλη ανάγκη που έχει το Σωματείο μας για οικονομική ενίσχυση.

Επιβάλλεται να συγκεντρώσουμε συγκεκριμένο χρηματικό ποσό, για να μπορέσει η ΟΜΟΝΟΙΑ να περάσει χωρίς προβλήματα τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ για τον μήνα Σεπτέμβριο. Η προσπάθεια για να συγκεντρωθεί αυτό το ποσό είναι κοινή και μας αφορά όλους.

Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη ενέργειες από μέρους του Δ.Σ. για εισροή χρημάτων στο ταμείο το Σωματείου μας, όμως για να υλοποιηθεί ο στόχος των κριτηρίων είναι επιβεβλημένη και η συμμετοχή του κόσμου μας. Αισιοδοξούμε πως μέσα από τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, θα συγκεντρώσουμε ένα ποσό που θα χρησιμοποιηθεί στην προσπάθεια για τα κριτήρια.

Πολύ μεγάλη είναι η ικανοποίηση για την δυναμική συμπαράσταση του κόσμου προς την ομάδας μας, με τα 18.271 εισιτήρια στο παιχνίδι με την Άστρα να αποτελεί το πιο πρόσφατο δείγμα του εκτοπίσματος και της αγάπης του για την ΟΜΟΝΟΙΑ.

Πιστεύουμε στην ομάδα μας και στις προοπτικές της στις εγχώριες διοργανώσεις. Θα πρέπει όλοι μας να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι τέλους για υλοποίηση των στόχων μας. Μοναδικό κίνητρο όλων είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ”.