Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τόνι: “Προσπαθήσανε και με το παραπάνω να πάρουνε τη νίκη” (vid)

Τόνι: “Προσπαθήσανε και με το παραπάνω να πάρουνε τη νίκη” (vid)


Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του ο Τόνι Σαβέφσκι, που εξήγησε πως το παιχνίδι ήταν δύσκολο και δεν υπήρχαν πολλοί διαδρόμοι για ευκαιρίες.

Σαβέφσκι: Καλησπέρα. Είναι αυτονόητο αυτές οι ομάδες να προσπαθήσουν πάντα για τη νίκη είτε μέσα είτε έξω. Ήταν ένα ματς με ένα αντίπαλο που είχε μεγαλύτερη σωματική δύναμη. Έπαιξαν δυνατά, πάντα στα σωστά πλαίσια. Τα παιδιά προσπαθήσανε μέχρι το 60 που έμεινε ο αντίπαλος με 10. Από κει και πέρα, ήταν δύσκολο να βρούμε διαδρόμους και ευκαιρίες, ήταν ένα ματς χωρίς μεγάλες φάσεις. Έχουμε ακόμα περισσότερη και μεγαλύτερη πίεση να πάρουμε βαθμολογικό κέρδος, αλλά πιστεύω ότι προσπαθούμε, είμαστε σε καλό δρόμο. Ειδικά σήμερα προσπαθήσανε και με το παραπάνω να πάρουνε τη νίκη, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε.

Βιντιγκάλ: Ήρθαμε να παίξουμε κόντρα σε μια καλή ομάδα για τη νίκη. Παίξαμε με καλή νοοτροπία, στην αρχή παίξαμε για να επιβληθούμε, όπως πάντα. Παίζαμε εκτός έδρας αλλά δεν έχει σημασία, πάντα πάμε για τη νίκη. Εναντίων μας ήταν μια ομάδα με πολύ καλούς παίκτες και καλό σύνολο. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να κερδίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με παίκτη λιγότερο, αμυνθήκαμε καλά, αλλά προσπαθήσαμε και να σκοράρουμε. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου, τα έδωσαν όλα, έπαιξαν για να κερδίσουν.