Home TOP NEWS Στοχεύει το επόμενο, κοιτάει πιο ψηλά

Στοχεύει το επόμενο, κοιτάει πιο ψηλά

pod-omo-apoll107


Δεν αλλάζουν φιλοσοφία στην ΟΜΟΝΟΙΑ παρότι μείωσαν την απόσταση από τη κορυφή σε απόσταση που καλύπτεται από ένα παιχνίδι! Όσοι παίκτες και παράγοντες μίλησαν χθες μετά το ματς, απέφυγαν πεισματικά να μιλήσουν για το κάτι παραπάνω και προτίμησαν να στοχεύσουν απλά το επόμενο παιχνίδι. Νίκες με Αποέλ και ΑΕΚ και βλέπουμε.

Εξαίρεση πάντως ο Λεάντρο, ο οποίος πρόλαβε στην ΟΜΟΝΟΙΑ και καλύτερες εποχές. Ο Λέο είπε χαρακτηριστικά ότι “είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και στόχος είναι πάντα η κορυφή είτε είμαστε 7 πόντους πίσω είτε 3”. Θα συμφωνήσουμε απόλυτα με το Βραζιλιάνο, ότι παρότι ο στόχος δεν αλλάζει, πρέπει να έχουμε απαιτήσεις από τον εαυτό μας. Να κοιτάζουμε πάντα όσο πιο ψηλά γίνεται κι αν δεν τα καταφέρουμε να ξέρουμε πως το παλέψαμε.

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αποδείξει πως ταβάνι στις δυνατότητες της μπορεί να βάλει μόνο ο εαυτός της. Συνεχίζουμε λοιπόν με την ίδια φιλοσοφία, την ίδια ταπεινότητα, ξέροντας όμως πως μπορούμε. Και από εμάς θα εξαρτηθεί πόσο ψηλά στη βαθμολογία θα μας βρει το τέλος του Μαΐου.